maanantai 26. syyskuuta 2016

Nimiäiset

CutiePie voileipäkakku

Nimiäiset kahvipöytä, Ninnimoi design

pompom

CutiePie Apple Jack täytekakku, Ninnimoi design, nimiäiset

Nimiäiset, koristelu

Muutama kuva nimiäisistä, joita vietimme viikonloppuna meillä kotona kummien ja lähimpien sukulaisten kesken. Meidän juhlissa ei ole hopealusikoita eikä valkoista kahviastiastoa, mutta sen verran tärkeä juhla oli kuitenkin kyseessä, että pienen kuvalla varustetut viralliset kutsut lähetimme ihan perinteisesti postin välityksellä.

Välttääkseni leivontapaniikin ja minimoidakseni kakkujen epäonnistumisen, tilasin täyte- ja voileipäkakun CutiePielta ja ne toimitettiin ihan kotiin saakka haluttuna ajankohtana. Täytekakuksi valittiin syksyinen Apple Jack -kakku, joka oli koristelujen puolesta melko simppeli, mutta kuitenkin näyttävä - ja mikä tärkeintä, todella hyvää! Voileipäkakku taas kuuluu mielestäni tällaisiin juhliin, joten sellainen oli saatava. Ja voi vitsit miten hieno voileipäkakku saatiinkaan! Ilmeisesti se oli hyvää myös muiden kuin mun mielestä, sillä kakku katosi viimeistä palaa myöten juhlien aikana. Kahvin ja teen kaveriksi valmistettiin hanalliseen juoma-astiaan alkoholitonta boolia, joka teki myös hyvin kauppansa. Tämä idea menee ehdottomasti jatkoon ja toteutetaan uudestaan jo esikoisen tulevilla synttäreillä.

Lisäksi saimme apuja muissa leipomuksissa sukulaisilta, joten omalle to do -listalle jäi vain porkkanakakku ja salaatti. Siitäkin huolimatta tekemistä riitti aina siivoamisesta koristeluun. Tähtinauhan, pompomit ja kahviservetit tilasin tällä kertaa Juhlahumusta, josta löysin kätevästi kerralla kaikki haluamani koristeet oikeissa väreissä. Pompomeja väkerrettiin auki vielä tunti ennen juhlien alkua, mutta se oli kaiken vaivan arvoista, sillä hei, onhan ne nyt nättejä!

Juhla oli rento kuten isäntäväkikin. Ohjelma meni kutakuinkin näin: Vanhempien sekavat tervetulopuheet ja maljan nostaminen, nimen paljastaminen ja äidin itkuinen yritys pitää jonkinlainen puhe kummiudesta (koska mitään ei suunnitelmista huolimatta päätynyt paperille saakka), kummien esittely ja kummitodistukset, kahvittelua ja lahjojen ihastelua.

Kivat juhlat, joista kiitos vieraille ja järjestelyissä auttaneille. Kohta aletaankin sitten suunnittelemaan jo niitä seuraavia juhlia.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!