torstai 1. syyskuuta 2016

Hei hei elokuu!

Elokuu oli raskas - fyysisesti ja vähän henkisestikin - mutta toi lopulta paljon hyvää. Vaikka mennyt kuukausi, ja oikeastaan koko kesä, jää mieleen hyvin merkityksellisenä, jätän kuitenkin hyvillä mielin kesän taakse ja siirryn syksyyn. Meidän syksy alkaa viikonloppuna ystävien häillä, mutta juhlia riittää aina joulukuulle saakka nimenantojuhlan, synttäreiden ja isänpäivänkin merkeissä. Kun päivät lyhenee, on lohdullista tietää, että edessä on mukavia ja odottamisen arvoisia asioita.


Arki tällä kokoonpanolla on lähtenyt rullaamaan ihan mukavasti esikoisen muutamia pieniä maailmanloppuja lukuun ottamatta. Vauva täytti tänään kaksi viikkoa, ja kuten isoveljensäkin aikoinaan, on hänkin rauhallinen tapaus. Öisin meillä on ainakin toistaiseksi saatu nukkua, sillä syömään herätään kerran tai pari yössä ja unia jatketaan sen jälkeen lähes välittömästi. Päivisin ihmetellään maailmaa sohvalta tai sylistä käsin ja vaunuissa nukahdetaan lähes poikkeukseta heti, kun ne vaan joku laittaa liikkeelle.


Esikoiselle on yritetty keksiä mukavaa tekemistä ja huomioida hänet parhaamme mukaan; eilen käytiin Korkeasaaressa ja toissapäivänä hankittiin uusi potkupyörä, jolla on nyt opeteltu ajamaan. Kaikista kivointa on tuntunut silti olevan ihan perusjutut, kuten isin kanssa hassuttelu, hiekkaleikit tai se kun saa auttaa keräämään pudonneet omenat maasta.

Nyt nautitaan vielä vajaa viikko isyysvapaasta ja sitten alkaakin uudenlainen arki.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!