maanantai 15. elokuuta 2016

Syysvaatteita pojalle

Viime aikoina on tullut ommeltua lähinnä vauvalle, joten syysvaatteet esikoiselle ovat meinanneet unohtua ihan kokonaan! Onneksi uusimman Ottobren (4/2016) Free motion -housut ja Dude-paita näyttivät niin kivoilta, että kaavat oli pakko testata.

Aarrekid Aarremetsä Whale Ottobre Dude-paita 4/2016

Laatikkomalliseen Dude-paitaan raaskin vihdoinkin leikellä hartaudella säästelemääni Aarrekidin Aarremetsä-kangasta. Koska 100% puuvillaa oleva kangas ei juuri jousta, se sopii hyvin tällaiseen rennompaan malliin. Tuli niin kiva, että uskalsin tehdä toisen moisen myös Whale-kankaasta, joka on vielä enemmän mun mieleen.

Aarrekid Aarremetsä Whale Nosh
Free motion -housujen kaavan testasin Saksasta tilatulla tiikeri-joustocollegella. Jätin näistä testiversioista nappilistan pois ja lahkeiden suut vain saumuroin ja käänsin. Koko 92 oli pojalle vielä hieman reilu, mutta malli on muuten kivan rento, joten tällä kaavalla tulee varmasti tehtyä housuja jatkossakin.

Nosh, Andrea Lauren, Aarrekid, Aarremetsä, Whale, Ottobre 4/2016 Dude, Free motion

Näiden lisäksi tekaisin vielä Noshin musta-harmaasta raitatrikoosta paidan ja leggarit luottokaavoilla, koska raita nyt vaan toimii aina ja sopii moneen. Tämä meleeratun harmaan ja mustan yhdistelmä itse asiassa mielestäni vielä niin hyvin, että kangasta on pakko tilata varastoon lisää nyt kun sitä vielä saa.

Nosh, Andrea Lauren, Aarrekid, Aarremetsä, Whale, Ottobre 4/2016 Dude, Free motion

2 kommenttia :

  1. Hei oletko meinannut tehdä postausta siitä mitkä rattaat olet hankkinut vauvallenne?olisi ihana kuulla! Vai meinasitko hankkia tuplavaunut? Tai kiva oisi kuulla myös muista suurista hankinnoista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Postaus hankinnoista ja vaunuista on kyllä suunnitteilla - kiva kuulla että niitä kohtaan löytyy kiinnostusta :) Täytyypä ottaa nämä heti to do -listalle!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!