perjantai 15. heinäkuuta 2016

Pieniä housuja

Sain olla eilen pari tuntia yksin kotona, joten ulko-oven mentyä kiinni ryntäsin heti saumurin ääreen. Vauvalle valmistui perushousuja, joita meillä alkaa varmaan olemaan jo ihan riittävästi - harmi vaan kun ovat niin helppoja ja nopeita tehdä, että joutuu ehkä vielä varuiksi muutamat surauttamaan!

Nosh, Paapii, vauvan housut, Nosh baggy, Ottobre Streaky legs


Bodyja sen sijaan en vaan millään saa aikaiseksi. Yksi odottelee työpöydällä leikattuna ompelua, mutta tulin sitten siihen tulokseen, että jos ei huvita niin ei sitten huvita. Olenkin antanut itselleni luvan ostaa esikoiselta säästyneiden bodyjen kaveriksi muutaman tarkkaan harkitun uuden, mikäli ne ovat oikeesti mieleen tai hyvässä alessa. Ja tiedättekö, sen enempää ei jostain syystä ole huvittanut vauvanvaatteita edes ostella!

Nosh baggy, vauvanvaatteet

Nosh baggy, vauvanvaatteet


Näiden perushousujen ideana oli, että niitä voisi yhdistellä hankkimiini bodyihin. Noshin toffeen värinen joustocollege sopi mainiosti molempiin alesta ostamiini PoPin bodyihin, joten tein siitä parit baggyt. Mietin, josko olisin lisännyt jonkunlaiset taskut, mutta totesin ne noin pienellä ihan turhiksi ja laitoin toisiin pöksyihin vaan raitaresorin ilmettä tuomaan. Lisäksi ompelin vielä Paapiin keltaisesta dino-trikoosta Ottobren Streaky legs -kaavalla (1/2015) housut ja niistähän tulikin niin kivat, että esikoiselle on ehkä tehtävä samanlaiset.

Ottobre Little houses, Nosh elefantti-body

Sinisen elefanttibodyn hankin Noshilta, en pelkästään söpön kuosin, mutta myös kasvuvaran ja suomalaisen designin takia. Kaapista löytyi juuri sopiva pala norsuihin mätsäävää harmaata joustocollegea - Noshilta sekin - joten sain siitä tehtyä bodyyn sopivat housut. Nämä taitavat päästä myös sairaalakassiin, joka odottaa vielä pakkaamista. Ehkä ompelusten sijaan olisi hyvä ottaa seuraavaksi sen sisällön miettiminen työn alle, sillä laskettuaika häämöttää jo!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!