tiistai 5. heinäkuuta 2016

Jumpsuit vauvalle

Viime postauksesta on ehtinyt kulua jo tovi ja tässä välissä tapahtua vaikka vallan mitä. Juhannuksena tehtiin reissu mökille ja ehdinpä jäämään äitiyslomallekin! Toki olen myös ommellut, joten jos joku on sattunut miettimään mitä projektilleni diy-äitiyspakkaus kuuluu, niin tässäpä hieman vilautusta viimeisimmistä ompeluista.

ottobre jumpsuit, paapii kolmiot
Viikonloppuna valmistui jumpsuit koossa 62. Kaavana on Ottobren Jumpsuit (4/2012) ilman sen kummempia muokkauksia, mitä nyt vuoritin hupun kaapista löytyneellä harmaalla trikoolla ja kavensin mallia aavistuksen.

ottobre jumpsuit, paapii kolmiot, nosh baggy-housut

Samaan sarjaan olin ehtinyt jo aiemmin ommella Noshin baggy-kaavalla housut koossa 56. Näistä jätin taskun pois ja laitoin vyötärölle hieman leveämmän resorin. Kankaana on Paapiin Kolmiot-joustocollege, jonka ostin keväällä messuilta sen verran edulliseen metrihintaan, että jumpsuitille yhdessä pöksyjen kanssa ei tullut hintaa juuri mitään ja kangastakin jäi vielä muihin juttuihin.

Pakko todeta, että työnjälkeen olen todella tyytyväinen ja suuremmilta purkamisiltakin vältyttiin, vaikka kehissä oli taas kantinkääntäjä ja tuo vetoketjukin. Ehkä seuraavalla kerralla voisi kuitenkin jaksaa ennen mustien resoreiden ompelua vaihtaa sen valkoisen neulalangan mustaan...

ottobre jumpsuit, paapii kolmiot, vetoketju, kanttaus


P.S. Jos vaikuttaa jonkun mielestä etäisesti tutulta, niin aikoinaan valmistui lähes samanlainen jumppis esikoisellekin. Sitä pääset kurkkaamaan tästä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!