tiistai 7. kesäkuuta 2016

Jolie Box - luksusta tähän päivään

Kun vastaan tuli mainos Jolien uudesta kuukausittain lähetettävästä luonnonkosmetiikan yllätyspaketista, Jolie boxista, näpyttelin 3kk:n tilauksen oitis menemään. Mikäpä parempi tapa tällaselle luonnonkosmetiikkanoviisille tutustua luonnonkosmetiikkaan, kuin saada kerran kuukaudessa ajankohtaisia, laadukkaita tuotteita testiin suoraan kotiin.

Eka Jolie box saapui eilen lähi-Siwaan ja tänään kipitin sitä innoissani hakemaan. Ensimmäisen lähetyksen perusteella tää on vieläkin huipumpi juttu mitä osasin edes odottaa!
Boxin luvataan sisältävän 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Pelkkiä näytteitä ei kuitenkaan tarvitse pelätä saavansa, sillä paketissa on aina vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta, kuten tällä kertaa tuo Patykan vartalonkuorinta, Kure Bazaarin kynsilakka ja Goodion raakasuklaa. Kaikki mukana olleet tuotteet ja näytteet vaikuttivat kiinnostavilta ja menevät varmasti testiin. Lisäksi äkkiseltään laskettuna laatikon sisältämien tuotteiden arvo oli heittämällä enemmän kuin siitä maksamani 24 euroa ja kaupan päälle saa tietysti hurjasti jännitystä, sillä pakettia avatessa tuntui ihan joululta!

Ihana yllätys siis ja tulikin juuri sopivaan saumaan, kun meillä on sairastettu nyt viimeiset kaksi viikkoa ja kaivattu todella piristystä arkeen. Oli aika luksusta viettää hetki käärien varovasti auki silkkipapereita ja nuuskia paketista tulevia tuoksuja. Ehdottomasti 24 euron arvoista!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!