sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Voihan vappu!


Juhlapyhät tuntuvat onnistuvan sitä paremmin, mitä vähemmän odotuksia niille lataa. Eipä siis tehty nytkään vapun osalle mitään suurempia suunnitelma ja hyvä niin, sillä vielä perjantaina lapsi oli kuumeessa.

Varattiin kuitenkin grillattavaa, sillä se olikin ainoa suunniteltu ohjelmanumero, ja onneksi varattiin tarpeeksi, koska saatiinkin aatolle enemmän seuraa kuin osattiin odottaa. Kun vieraat jatkoivat matkaansa keskustaan ja lapsi saatiin nukkumaan, oli aika syödä loput sipsit sohvalla Sykettä katsellen.

Tänään saimme myös lounasseuraa ja mikäs terassilla oli istuskellessa kun Espooseen saapui kesä! Täydellinen sää ei saanut edes haikailemaan perinteisen Kaivopuiston piknikin perään, kun sai paistaa vohveleita omalla pihalla.

4 kommenttia :

 1. Kuullostaa täydelliseltä lapsiperheen vapulta =D Niin se meni täälläkin. Herkutellen koko päivän. Kelit olivat kyllä mahtavat!

  VastaaPoista
 2. Nollaodotukset on kyllä selkeästi avain onneen juhlapyhien kohdalla. Tavallaan sääli, ettei niissä oo enää samaa taikaa kuin joskus kersana, mutta toisaalta eipä teidän meno miltään surkureltavalta kuulosta myöskään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse haikailen toisinaan opiskeluaikojen vappujen perään, mutta aika aikaansa kutakin. Työssäkäyvä ihminen on vaan ilonen ylimääräsestä vapaapäivästä (tosin tästä ei tänä vuonna päästy nauttimaan) joka menee yleensä hitaammin mitä vähemmän ohjelmaa on :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!