sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Vuotava putki ja pihasuunnitelmia

Jotta arki ei itsessään olisi jo tarpeeksi uuvuttavaa, saimme taannoin tietää, että taloyhtiössä vuotaa vesiputki. Vuotokohta paikannettiin tietysti juuri meidän asuntoon jonka jälkeen remppamiehet kävivät repimässä keittiön nurkasta yhden kaapin pois ja piikkasivat auki sen reilu puolivuotta sitten laatoitetun lattian. Ja ihan vaan todetakseen, että eipä siellä mikään vuotanut.

Lopulta vuotokohta löytyi meidän vaatehuoneen lattian alta. Vaatehuonetta tyhjentäessämme kiittelimme sitä kuinka kätevät Elfan hyllyt onkaan, kun ne voi helposti purkaa ja säilöä ihan vaan sängyn alle pieneen tilaan. Myös reilun kokoista saunaa osaa arvostaa nyt ihan eri tavalla, kun se toimittaa vielä määrittelemättömän ajan väliaikaisen varaston virkaa.Mutta jotain hyvääkin, nimittäin se on kuulkaa huhtikuu ja pihalta on lähteny lumet! Sehän tarkottaa sitä, että vihdoinkin on aika siirtää ajatukset seinien ulkopuolelle ja ryhtyä miettimään, mitä pihalle tehdään. Terassia ja hiekkalaatikkoakin on jo suunniteltu, sillä meidän pihasuunnitelmissa otetaan aika vahvasti huomioon ainakin lapset  - niitä kun pyörii siellä kesän jälkeen kaksin kappalein.

2 kommenttia :

  1. MITÄ!?!?!?!? Onko jotain niin onnellista ja ihanaa tapahtumassa teidän perheeseen??? VOi ihanaa!!!! Tuhannesti onnea <3 (toivottavsti ymmärsin oikein)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikein ymmärsit :) Kiitos kovasti onnitteluista <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit!