maanantai 29. helmikuuta 2016

Kaikki loppuu aikanaan


Pieni miniloma ihan hoitovapaani lopussa vei meidän koko perheen muutamaksi päiväksi Kööpenhaminaan. Kävelimme Strögetin ostoskadun päästä päähän useampaan kertaan, söimme katuruokaa Paperisaaren katuruokahallissa ja ihmettelimme kirahveja eläintarhassa.

Viimeisenä matkapäivänä mietimme jo, että muutama päivä matkalla riittää meille vallan mainiosti. Kun saimme lauantaina yhdentoista aikaan illalla kannettua nukkuvan lapsen kotona sänkyyn, olimme molemmat yhtä mieltä siitä, että oli ihanaa olla taas kotona.

Lopussa on siis loman lisäksi myös hoitovapaa. Huomenna palaan takaisin töihin enkä oikein vieläkään ole sisäistänyt, että tästä alkaa nyt ihan uudenlainen arki. Jahka tästä kaikesta jotenkin toivun, on tarkoistus palailla vielä tarkemmin Kööpenhaminaan, mutta myös ajatuksiini kuluneesta 1,5 vuodesta. Kuulostaa pitkältä ajalta, mutta kyllä se minusta meni ihan liian äkkiä.

2 kommenttia :

 1. Oho, jännän äärellä! Ei sitten muuta kuin hirmusti onnea uusiin koitoksiin!

  Voi Köpis. Jokohan sinne täytyisi itsekin eksyä, kun on vuosikausia kuunnellut hehkutusta muilta? Jään mielenkiinnolla odottamaan tarkempaa raporttia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin selvisin ainakin ensimmäisestä päivästä :D

   Käyppä ihmeessä Köpiksessä! Onhan se kallis kaupunki, mutta lähellä ja lennot halpoja. Täydellinen kohde siis vaikka pitkälle viikonlopulle.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!