torstai 7. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen sisustuspuuska - makuuhuone

Makkari on edellisten asukkaiden valitsemine kukkaistapetteineen ollut ihan siedettävä, eikä siksi remonttilistan kärkipäässä. Ehkä siksi se on ollut vähän hunningolla, kerännyt nurkkiinsa kaikenlaista rompetta ja alkoi lopulta herättämään jo ahdistusta aina nukkumaan mentäessä ja aamulla heti kun silmät vaan sai auki.


Mitään sen kummempaa ei perusteellisen siivouksen lisäksi tehty, kunhan huristeltiin loppiaisena rapsakassa pakkasessa Ikeaan, ostettiin matto ja sängynpääty. Yöpöydät jäivät sängynpäädyn ansiosta tarpeettomiksi, eikä niistä totta puhuen juurikaan iloa viime aikoina ole ollut, kun erään pikkurosvon takia tasot on jouduttu pitämään tyhjinä ja laatikot kiinni teipattuina...

Sen lisäksi, että matto tuntuu etenkin näillä pakkasilla ihanan lämpimältä jalkojen alla, keltainen väri piristää huonetta hurjasti ja tykkään sen ja Jussarö-verhon sinisten yhdistelmästä. Vaalea villamatto voi kuulostaa melkoiselta haasteelta lapsi- ja koirataloudessa, mutta täytyy uskaltaa uskaltaa: makkarissa se ei joudu niin kovalle kulutukselle kuin esimerkiksi olohuoneessa, joten uskon ja toivon sen pysyvän kuosissa.

Aika pienillä jutuilla saa siis paljon aikaiseksi, mutta projekti on kuitenkin vielä kesken. Seuraava kysymys onkin: laitetaanko tapettia vai maalataanko vaan? Myös onnettomaan valaistukseen on vielä pakko puuttua.4 kommenttia :

 1. No siitähän tuli heti kivan näköinen! Toi matto on kyllä just hyvä. Mitenkäs mulle ei oo tullut mieleenkään laittaa mattoa tollalailla sängyn alle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Matto oli kyllä just oikea valinta! Mä oon tähän saakka pitänyt ihan mattojen ja rahan tuhauksena sitä että matosta suurin osa piilotetaan noin sängyn alle. Mutta vielä mitä, täähän on nerokasta, kun nyt on sängyn päädyssäkin mattoa jalkojen alla. Ja onhan toi nyt paljon ryhdikkäämpi kun esim meiän aiemmat pikkumattoviritelmät :D

   Poista
 2. Oon kyllä tuon maton suuri fani, eikä tuo makuuhuone muutenkaan lainkaan hullumman näköinen ole!

  Asiasta kukkaruukkuun: #blogisitarina-haastetta ois tarjolla! Kuulisin mieluusti, miten elämäsi on alunperin päätynyt sanoiksi ja sellaisina pysynyt. :) Jos haluat osallistua, tarkemmat speksit löytyy mun postauksesta (http://lapasestalahti.blogspot.co.at/2016/01/blogisitarina.html).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voidaan fanitella yhdessä :D

   Ja kiitoksia myös haasteesta, tartun siihen tässä ihan piakkoin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!