maanantai 4. tammikuuta 2016

Uusi vuosi käyntiinApua! Miten joulun ja uuden vuoden lomien jälkeen on tarkoitus tottua arkeen?!

Uusi vuosi meni rauhassa kotona Netflixiä tuijotellessa. En tehnyt lupauksia, mutta kuten yleensä aina vuoden alussa, nyt tuntuu hyvältä miettiä ruokia hieman terveellisemmällä kulmalla ja skarpata niiden juttujen suhteen, jotka ovat jääneet vähän vaiheeseen tai kokonaan aloittamatta (miten esimerkiksi lapsen vauvakirjan täyttäminen voi olla niin kamalan hankalaa?!).Ja kuin tilauksesta, vuoden alkuun saatiin myös lunta.  Nyt on siis talvi.

Tänään tehtiin heti valoisan tultua ensimmäistä kertaa lumitöitä omassa pihassa ja päästiin testaamaan myös 1-vuotislahjaksi saatua pulkkaa. Aurinkokin tuli esiin ja pakkaslumi kimmelsi - tällasta kun olis koko lopputalvi, niin ei mua kovin haittais, että kevääseen on vielä hieman matkaa.


4 kommenttia :

 1. Voi kuinka lohdullista kuulla, että muilla on samoja tunnelmia havaittavissa! Mietin ihan samaa tänään töissä ja kaipasin Netflixiä. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tässä on loppiaisen ansiosta tällainen matala lasku, mutta näyttää siltä, että ehkä tästä selvitään!

   Mitenköhän ihmiset sai kaiken ylimääräisen ajan kulumaan ennen Netflixiä?!

   Poista
 2. Heh, meidän vauvakirjan täyttäminen lopahti jotakuinkin toisen hampaan kohdalla. Mulla oli se jopa jouluna mukana sillä ajatuksella, että oisin saanut lomalla täytettyä sitä edes sen verran, mitä nyt vielä sattuu muistamaan (ei kyllä mitään hajua enää siitä, koska toi lähti ryömimään, konttaamaan tai alkoi istua...). No, voit arvata miten kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin jouduttiin turvautumaan muutaman kerran puhelimesta löytyviin kuviin ja videoihin. Lopulta sain kahessa illassa kirjan tähän saakka täytettyä, jihuu! Urakka vei siis yhteensä muutaman tunnin, mutta olisin varmaan päässyt helpommalta kun olisin täytellyt sitä aina sillon kun se oli ajankohtasta... Helpottavaa kuulla etten oo kuitenkaan ainoa äiti jolta tämä homma on jäänyt hieman puolitiehen! :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!