maanantai 18. tammikuuta 2016

Babybrunssi

Arkipäivät kotona pojan kanssa alkaa pikkuhiljaa olla taputeltu ja töihin palaaminen häämöttää jo ihan nurkan takana. Pienessä paniikissa olen alkanut hätäpäissäni miettimään, mitä kaikkea on jäänyt tekemättä ja mitä on pakko ehtiä tekemään kun siihen vielä on näin arkena mahdollisuus.

Tänään lähdettiin testaamaan parin äidin ja kolmen pikkumiehen voimin Cafe Köketin babybrunssia, jonka konsepti kuulostaa äkkiseltään loistavalta: vanhemmalla on teoreettinen mahdollisuus syödä hetki rauhassa kun lapsella on omien ruokiensa kanssa tarpeeksi puuhailtavaa! Nappasin mukaan myös kameran, mutta lähtötohinoissa jäi muistikortti tietysti tietokoneeseen, joten valitettavasti todistusaineistona on vain pari onnetonta kännyräpsyä.
15 eurolla syövät sekä aikuinen että vauva, mutta brunssin nimeä ei kannata säikähtää - tarjoiluissa on otettu vauvojen lisäksi huomioon erittäin hyvin myös vanhemmat. Kun muksut pistelivät poskeensa kurkkutikkuja, hedelmiä ja riisipiirakoita, saivat äipät nauttia rauhassa muun muassa kahvista, smoothiesta, salaateista, makkaroista ja paistetuista perunoista sekä tietysti iiiihanasta suklaakakusta ja pannarista. Ainoastaan brunssin ajankohdasta seurueemme löysi hieman parantamisen varaa: voi kun tällasen saisi iltapäivän sijasta aamupäivään niin oma lounas tulisi hoidettua helposti samalla.


Tilavaan kahvilaan oli helppo kurvata sisään myös rattaiden kanssa, syöttötuoleja oli vinopino, eikä haittaa, vaikka maanantaille tyypilliseen tapaan vaipatkin unohtuisivat kotiin, sillä vessasta löytyi Delipap Oy:n tarjoamat muumivaipat perheen pienimmille. 

Onneksi ennen maaliskuuta on vielä monta maanantaita, tänne mennään nimittäin uudestaan!

2 kommenttia :

  1. Voi että kuulostaa tosi kivalta! Kunpa tuollainen konsepti olisi täälläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tämä leviäisi laajemmallekin, on sen verran kiva idea. Varmasti piristäisi monen kahvilan ja ravintolan hiljaisia aamu- tai iltapäiviä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!