lauantai 19. joulukuuta 2015

Yöpuku

oppi ja ilo kurkkaa vaatteet

Kun pojan nykyisistä yöpuvuista yksi toisensa jälkeen on alkanut jäämään pieneksi, päätin ommella ainakin alkuun muutaman uuden itse - sehän on mahtava tapa kokeilla samalla uusia paita- ja housukaavoja, mutta hyvä keino päästä eroon kankaista, jotka eivät ehkä muuten koskaan päätyisi päälle saakka.

Paapii vintage autot, Oppi ja ilo Kurkkaa vaatteet, yöpuku


Yöhaalarit ovat nykyään valitettavasti epäkäytännöllisiä lapsen harjoitellessa jo ahkerasti pottahommia, joten oon alkanut suosia kaksiosaisia yökkäreitä. Tässä versiossa päätin testata ensimmäistä kertaa raglanhihasta paitaa. Kaavana on Ottobren Papana (4/2010), joka osoittautui oikein toimivaksi. Housut puolestaan on ihan peruspöksyt (Straight stripes, Ottobre 4/2014), joissa korvasin kuminauhan vyötärökaitaleella. Tällaisia värejä ei oikein muuten tule käytettyä, mutta yöpuvussa Paapiin okran värinen vintage autot -kuosi on ihan hauska ja yksivärinen alaosa rauhoittaa sopivasti kokonaisuutta.

Ja koska yökkäri valmistui just sopivasti joulun alla, niin se päätyy samaan pakettiin Kurkkaa vaatteet -kirjan kanssa. Eipä poika lahjojen päälle vielä kovin ymmärrä, mutta avaamisessahan on aina oma ilonsa.

Paapii vintage autot, Oppi ja ilo Kurkkaa vaatteet, yöpukuEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!