perjantai 11. joulukuuta 2015

Luottovaate - harmaat collegepöksyt

Yksi vaatekaapin perusvaatteista on kyllä mun mielestä harmaat collegehousut. Koska pojan kaikki harmaat pöksyt olivat jääneet pieniksi, kävin muutamassa vaatekaupassa tsekkaamassa tarjonnan. En vakuuttunut malleista enkä ompelujäljestäkään ja nopealla laskutoimituksella tulin siihen tulokseen, että tekaisen yksien housujen hinnalla itse kahet.

Nosh baggy-housut


Kaavassa itsessään ei ole mitään uutta ja yllättävää - se on sama Noshin baggy-kaava (ilman taskua tosin), jolla oon tehnyt jo useammat housut. Mutta ehkä tämän jutun pääpointti oli kuitenkin se, että valmisvaatteita on alkanut katsoa ihan uusin silmin. Esimerkiksi useat pojan housut ovat itsetehtyjä, sillä huonot kokemukset ratkeilevista saumoista tai mittasuhteiltaan kummallisista housuista ärsyttää.

Kaupassa tuleekin nykyään kurkattua useammin myös vaatteen nurjalle puolelle. Ja miksi katsoisikaan valmisvaatteiden virheitä läpi sormien, jos ne häiritsevät omissakin tekeleissä? Nimittäin samalla kun oman työn jälkeen alkaa olemaan jo aika tyytyväinen, myös pikkutarkkuus on lisääntynyt - ratkoja on siis usein kovassa käytössä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!