keskiviikko 2. joulukuuta 2015

JoulukorttikuvaustaEnnen kuin minusta tuli äiti, tuli vannottua, että en kyllä sitten koskaan lähettele lapsistani jouluisin kuvia tavallisten joulukorttien sijaan. Vannomatta paras, älä koskaan sano ei koskaan ja mitä näitä nyt on... Eilen pojan päiväuniaikaan siirsin ruokapöydän syrjään ja kaivoin rekvisiitat valmiiksi esiin. Kuvausassari sai toimia koekaniinina.

Itse kuvaus ei mennyt ihan niin putkeen mitä olin ajatellut, mutta mitä muuta voi odottaa, jos kuvat räpsii kiireessä ja yrittää samalla pitää vuoden ikäisen mallin edes hetken paikoillaan ilman apuvoimia? Seuraavalla kerralla assariksi valitaan koiran sijaan ihminen.

4 kommenttia :

 1. Joo meiltä ei meinannut onnistua edes kahestaan :D Viime vuonna puolivuotiaan kanssa oli helpompaa, senku asetteli nätisti rekvisiitan sekaan ja odotti että se hymyili. Mutta siis lapsen kuvathan on parhaita! Ainakin haluan uskoa, että ne jotka kortin saa, myös ilahtuvat kuvista. Muille ei niitä oo sit tarjollakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirasta tuli paremmat kuvat kun se ymmärtää istua sillon kun pyydetään :D Meilläkin lähtee joulukortit yleensä vaan harvoille ja valituille ja sattuvat olemaan sitä mummit ja kummit porukkaa, jotka varmasti ilahtuu kuvasta.

   Poista
 2. Me olemme tänä vuonna niin myöhässä. Kuvat edellen ottamatta. Mahtaakohan edes kohta keritä enää tilaamaan ja samaan ajoissa postiin. Minusta on ihana saada muksuista kuvia. Näkee aina kuinka paljon on taas kasvettu. Kaikki kaverit eivät kuitenkaan saa muksukortteja, vain ne jotka niitä arvostavat...on tullut joskus sivulauseissa selville =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan vielä ehtisitte jos viikonloppuna nappaatte kuvat! Mä sain juuri tänään ilmoituksen, että kortit on matkalla, eli ei monta päivää menny :) Ymmärrän kyllä edelleen niitä jotka ei kovin korkealle näitä joulukortteja lasten kuvilla arvosta, etenkin jos kuvan lapsi ei ole itselle kovin läheinen. Sukulaiset, kummit ja lähimmät perhetutut tässä varmaan se oikea kohderyhmä ja muille sitten normikortit ettei mene kenenkään joulu pilalle :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!