keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2015

Tästä vuodesta on jäljellä enää rippeet, joten on aika käydä perinteisen vuosikatsauksen pariin.

Alkuvuonna en blogissa juurikaan elämääni raportoinut. Tammikuussa siivosin kaappeja, kävin Lahdessa ja saimme vieraita Saksasta.Helmikuussa kirjoittelin käyttökokemuksia meidän rattaista, kahvittelin äippäkavereiden kanssa ja iloitsin äitiyslomasta.


Maaliskuussa maalattiin harmaa seinä valkoiseksi ja innostuin ompelemisesta. Yhdet ensimmäisistä ompeluksistani olivat nämä Metsän sirkus - housut.


Huhtikuussa tein löytöjä kierrätyskeskuksesta ja matkustimme koko perhe Lontooseen.Toukokuussa ostin saumurin, jonka hankintaa en ole katunut kertaakaan. Laitoimme myös rakkaan kaksion lopulta haikein mielin myyntiin ja se menikin sitten aika nopeasti. Toki toukokuuhun kuului myös pojan ensimmäinen vappu ja mun ensimmäinen äitienpäivä.Kesäkuussa ompelin leggingsejä ja testailin Suuri käsityö -lehden Nosh-kaavoja. Juhannus vietettiin perinteisesti mökillä, mutta tällä kertaa oli aikaa mökkeillä vähän kauemminkin.


Heinäkuussa löytyi uusi asunto, joka oli sen verran käppäsessä kunnossa, että remonttiahan se tiesi. Asuntomessuilta käytiin hakemassa vähän inspiraatiota. Heinäkuun sää oli ehkä huonoin ikinä!
Samaan aikaan kun elokuussa remonttimiehet huhki asunnolla, meillä oli aikaa lomailla ja käydä Tammelan Hakkapeliittatorilla sekä niinkin kaukana kuin Helsingissä. Ompelin myös paitoja ja asunto alkoi näyttää päivä päivältä paremmalta - mikä oli ihan kiva, koska 25.8. luovutimme vanhan asunnon uusille asukkaille.Syyskuussa laitettiin kotia. Shoppailtiin harva se päivä Bauhausissa, pojan huoneeseen saatiin tapetit ja Brion taaperokärry oli kovassa käytössä kun kävelyhommat alkoivat kiinnostaa.


Lokakuussa esittelin blogin puolella meidän keittiörempan lopputuloksen sekä olkkaria. Kuvailin pientä metsäläistä, ompelin lahjaksi hupparin sekä kettu-paidan ja saatiin hankittua olkkariin uusi matto. Harkitsin myös vakavasti blogin lopettamista ja uuden aloittamista, mutta tässäpä vielä ollaan.

Marraskuussa pihalle laitettiin koiraa varten aita, pojan huoneeseen hankittiin uusia kalusteita ja vessaremontin lopputulos näki päivänvalon. Löysin poikaa varten hyvän housukaavan ja kävimme Oopperan taidetuokiossa. Tärkein juttu oli kuitenkin tietysti pojan ensimmäinen syntymäpäivä!

Joulukuu hurahti ohi jotenkin ihan älyttömän äkkiä. Blogin puolella ehdin raportoida joulukorttikuvauksista, jotka eivät menneet ihan niinku oli tarkoitus. Vietin joulukuussa myös omaa syntymäpäivääni, jonka juhlimisen tosin onnistuin ohittamaan taidokkaasti, mutta käväisin syntymäpäivän kunniaksi kuitenkin kukkakaupassa. Ehdin ommella pojalle collegehousut ja yökkärin, kunnes oli aika rauhoittua joulun viettoon. Kotiin hankittiin komea kuusi ja tuollahan se olkkarissa tiputtelee neulasia vieläkin.

Mitä tästä kuluneesta vuodesta nyt sitten sanoisi?

Olihan se aika ainutlaatuinen, koska olen saanut viettää koko vuoden vapaalla ja seurailla vierestä pojan kasvamista. Yksi vuoden huippujutuista oli tietysti tämä uusi asunto, josta tykätään kyllä tosi paljon.

Tuleva vuosi on taas omalla tavallaan erilainen, sillä maaliskuussa mulla alkavat taas työt ja alkaa erilainen arki. Onneksi siihen on vielä pari kuukautta, joista täytyy nyt nauttia täysillä.2 kommenttia :

 1. Huh, teillä on ollut vaikka mitä touhua tänä vuonna! Ja oot kyllä ihailtavan ahkera ompelija - ja taitava! :) Voisin itekin kyllä joku päivä opetella sen taidon :)
  Hyvää uutta vuotta ja tsemppiä töiden aloitukseen maaliskuussa! :) Meetkö muuten vanhaan paikkaan takas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä vuoden aikana aina oikein tajuakaan miten paljon kaikenlaista ehtii tekemään vaikka välillä tuntuu, että eihän me juuri mitään ikinä tehä :D Nyt onkin haastetta ehtiä tekemään vielä kaikkea mahollista ennen töiden alotusta! Vanhaan paikkaan palailen joten sinänsä ei töihin paluu jännitä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!