torstai 12. marraskuuta 2015

Pienen vessan remontti

Hei vaan ja tervetuloa meiän vessaan! Näitä kuvia on pantattu ihan tarpeeksi kauan, mutta nyt on aika läväyttää wc:n hurjan muodonmuutoksen kuvat kiinnostuneiden ihmeteltäviksi.

Koska muutoksen ymmärtää parhaiten näkemällä ensin lähtötilanteen, laitetaan heti alkuun kuva siitä mistä aloitettiin. Muoviset lintutapetit sekä ruskeat laatat ja kaappi... Ei varmaan yllätä, että kaikki saivat lähteä.

vessaremontti, vessa ennen remonttia

Seuraavassa kuvassa vanhat wc:n kalusteet onkin jo mennyttä, seinät on levytetty ja maalattu uudelleen ja lattia uusittu - ovikin on vaihdettu! Lattian laataksi valittiin Pukkilan ARC sävyssä Grafite ja seinät maalattiin Tikkurilan Luja-maalilla, joka sopii just tällaseen tilaan, jossa seinät ovat alttiina lialle ja puhdistusaineille. Allas, kaappi ja peili valittiin pitkän harkinnan jälkeen Svedbergsiltä - olivat silloin vielä jossakin hyvässä tarjouksessa, mikä jännästi auttoi päätöksenteossa.

vessaremontti, vessan laatat, pukkila, ARC, pieni vessaElokuussa vilautinkin jo postista noutamiani laattoja. Laatat olivat se juttu, jonka ympärille vessaa lähdettiin miettimään. Annoin Terraviivan Minnalle laattojen värejä lukuunottamatta vapaat kädet Pitsi- ja Pinta-sarjojen laattojen yhdistelyyn ja lopputulos oli just täydellinen! Kaikki muu vessassa haluttiinkin sitten pitää tosi simppelinä ja väriä saadaan tekstiileillä.

terraviiva, vessaremontti, vessan laatat

vessaremontti, terraviiva, svedbergs, allaskaappi, allas, bliw

vessaremontti, sanni kariniemi, ikea, vessan hylly
univero positivo, merlin coatrack, vessaremontti, vessan naulakko
Naulakko oli bongaus asuntomessuilta eli kannattipa käydä sielläkin! Kävin kyselemässä tarkemmin Boknäsiltä heidän tuotteillaan stailatun kylppärin naulakosta ja selvisi, että se oli Boknäsin kautta tilattavissa olevan Universo Positivon Merlin-naulakko.

Naulakon lisäksi puuta ja metallia yhdistelevältä Universo Positivolta löytyy paljon muitakin tuotteita, jotka miellyttää mun silmää. Harkitsimpa sieltä hyllyäkin naulakon kaveriksi, mutta sen sijaan koottiinkin budjettiratkaisu Bauhausin hyllylevystä ja Ikean Ekby valter -kannattimista. Hyllyn päälle pääsi kesällä Puodista ostamani Sanni Kariniemen eläinaiheinen printti, mutta valkoinen seinä huutaa kyllä vielä taulua tai paria. Katsotaan millon sopivat osuu kohalle!

2 kommenttia :

  1. Toi naulakko on kyllä tosi kiva! Pistän merkin mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin löysin jotain tosi kivaa jota ei näy jokaisessa blogissa ja sisustuslehessä :D Jee! Ja mun mielestä oli aika kohtuullisen hintasiakin eli saattaapi löytyä jatkossa muitakin noiden juttuja meiltä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!