tiistai 3. marraskuuta 2015

Lastenhuoneen Jysky-kalusteet

Muistaako kukaan lapsuudesta Niemen tehtaiden Jysky-kalusteita? Itse muistan kerhosta ainakin punaiset pitkät penkit, joilla istuttiin rivissä laulamassa ja hämärästi myös pöydät, joista sai yhdistelemällä erikokosia.

Jonkin aikaa ehdin nettikirppareilta kyttäilemään Jyskyjä, kunnes vihdoin lykästi ja löysin Tori.fi:stä hyväkuntoisen pöytäryhmän ja vielä oikeassa värissä. Koska hintakin oli mielestäni kohtuullinen pöydästä ja kolmesta tuolista, piti tarttua tilaisuuteen.

Päiväkotiuransa jälkeen kalusteet ovat olleet ainakin jo kahdessa eri kodissa ennen saapumistaan meille, ja silti ne ovat edelleen moitteettomassa kunnossa. Kertonee jotakin kalusteiden laadusta, mutta sen lisäksi tykkään tukevuudesta ja siitä, että teräviä kulmia ei ole.

Eipä näiden ääressä toistaiseksi vielä piirrellä, mutta niitä vasten on mukava seisoskella ja nostella tavaroita pöydälle ja siitä pois. Käytössä nämä saavat ovat meillä varmasti vielä monta vuotta.

jysky, lasten pöytäryhmä, lasten kalusteet, lastenhuone, marimekko

jysky, lasten pöytäryhmä, lasten kalusteet, lastenhuone, marimekko

jysky, lasten pöytäryhmä, lasten kalusteet, lastenhuone, marimekko

3 kommenttia :

 1. Hei, onnea! Voitit blogini arvonnassa. :) Laitoin mailia sulle.

  Meillä on samanlainen setti mutta punaisena kotona, kantautunut monen sukulaisen kautta. Nuo ovat jo kolhuisia ja naarmuisia. Kalusteiden nimi on ollut hukassa, hyvä tietää se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ne meidän on kolhuisia ja naarmuisia, ei sun! :D

   Poista
  2. Hei huippua - siis tuo voitto! :D

   Yllättävän monelta näitä kalusteita tuntuu löytyvän. Kyllähän niissä saa elämä vähän näkyäkin etenkin jos ovat monessa kodissa jo olleet :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!