maanantai 9. marraskuuta 2015

Eka syntymäpäivä!

Meillä juhlittiin siis lauantaina lapsen ensimmäistä syntymäpäivää. Varsinaista teemaa ei näissä lastenjuhlissa vielä ollut ja tarjoilutkin pidettiin melko simppeleinä.

Pätkiskakku leivottiin tällä ohjeella ja siitä tulikin aika valtava kun yhdistimme kaksi kakkua. Koristeeksi saivat riittää Amerikan pastillit, sillä pienessä kiireessä unohtui askarrella ykkönen kakkua koristamaan... Lisäksi tarjolla oli huippusuklaisia mokkapaloja, hedelmiä, sienipiirakkaa sekä karjalanpiirakoita ja voileipiä, joista jokainen sai rakentaa mieleisensä.

täytekakku, pätkiskakku, amerikan pastillit, kakku, syntymäpäiväkakku

koristekaali, juhlapöydän kukat

mokkapalat, omar-karkki mokkapalat, fazer

hedelmät, lastenjuhlien tarjoilut, vesimeloni, lastenjuhlat

lastenjuhlien tarjoilut, 1-vuotissyntymäpäivä, tarjoilut, juhlapöytä, juhlakoristeet


Viirinauhat, paperikennopallot ja ilmapallot löytyivät valmiina aiemmista juhlista, joten ostin vain sopivat servetit ja kertislautaset nappasin extempore mukaan Ikeasta, kun sattuivat olemaan just oikeen väriset. Juhlapöytää koristivat kukkien sijaan koristekaalit - aika kivat minusta!

Sankari ite oli viikonlopun jäljiltä melkoisen väsynyt, mutta nautti selkeästi juhlistaan. Hänpä päätti oppia juuri sopivasti pari päivää ennen juhlia kävelemäänkin, joten uutta taitoa kelpasi esitellä vieraille!

4 kommenttia :

 1. Moikka! Olisiko huippusuklaisiin mokkapaloihin ohjetta? Kuola valuen katselin kuvia... Tekisi mieli leipoa joku päivä! Kiitos, jos ohje on mahdollista saada! -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! On toki! Ne on tehty tällä Fazerin ohjeella: http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/kotonatehty/suklaa/mokkapalat/

   Suosittelen tekemään juuri ennen tarjoilua niin ovat ihan superhyviä :)

   Poista
 2. Hei kiitos paljon!! Nämä menevät kyllä työn alle viikonloppuna :) -M

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!