maanantai 2. marraskuuta 2015

Asiaa aidasta eli miten pidetään koira pihalla

1-vuotissynttärit painavat päälle, joten täällä on huhkittu viikonloppuna ihan urakalla, jotta saataisiin kotia kuntoon - paras tapahan saada asioita valmiiksi on kutsua iso määrä ihmisiä kylään!Yksi to do -listan kärkipään hommista on ollut takapihan päädyn aitaaminen koiraa varten, mutta eipä se aita sinne odotteluista huolimatta itestään ole ilmaantunut. Koska maa on joinakin päivinä ollut jo jäässä, oli pakko ryhtyä toimeen, jotta ei mene aidatta koko talvi. Aitaverkko ja tukitolpat kustansivat yhteensä kuutisenkymppiä ja aikaa pystyttämiseen meni alle tunti. Kaikista tukevin ratkaisu tämä ei ole, mutta riittänee yhdessä pensasaidan kanssa pitämään koiran omalla pihalla, etenkin kun se on siellä aina vain valvonnan alla.

Ulkona puuhasteltiin eilen vähän muutakin aina pimeän tuloon saakka. Piha on elänyt ihan omaa elämäänsä useamman vuoden, joten tekemistä siinä riittää. Kolme kuukautta taloyhtiössämme kestänyt salaojaremppa on tullut päätökseen ja sen aikana puolet pihasta kaivettiin totaalisesti ympäri ja tehtiin samalla myös pohja tulevaa terassia varten.

Tämän enempää pihajuttuja ei siis näillä näkymin ole tänä vuonna enää tulossa, sillä terassin rakentaminenkin jää keväälle. No jouluvalot ajattelin vielä jonnekin ripustella ja etupihalle pitäisi etsiä joku lyhty, että löytää pimeellä kotiin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!