torstai 15. lokakuuta 2015

Hippu-huppari pienelle tytölle


Ompeluhommiin ei ole viime aikoina ollut ihan niin paljon aikaa, että niihin olisi voinut keskittyä ihan kunnolla. Onneksi synttärilahjoilla on aina deadline, joten jotain on vihdoin saatu valmiiksi asti!

Kesällä ostamassani Paapiin possupussissa oli lähes metrin pala pinkkiä Hippu-joustocollegea. Ei ihan meiän pojan tyylistä, mutta jätin kankaan jemmaan tyttömäisempiä juttuja varten. No nyt pääsin ompelemaan siitä hupparin pienelle synttärisankarille.


Kaavana on Ottobren (3/2015) Hello shark, johon lisäsin hihat. Helma on melko pitkä, mutta meneepähän vaikka tunikana leggareitten kanssa ja tarvittaessa sitä saa tietty nostettua vyötärölle resorin avulla. Hihoissa on myös kasvunvaraa, mutta se on mun mielestä lastenvaatteissa vaan hyvä juttu.

Työn jälkeen on alkanut kiinnittää yhä enemmän huomiota ja vaikka tässäkin pari juttua jäi häiritsemään, niin lopputulokseen oon kuitenkin tosi tyytyväinen.


6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oon fiilistellyt tätä koko päivän :D

   Hei olipa kiva käydä lukemassa sun juttuja! En tienny, että oot jatkanut uuen blogin parissa :)

   Poista
 2. Tää on kyllä tosi kiva! Hyvä että kankaalle tuli sopivaa käyttöä. Ja ihan totta, että se ompelujälki alkaa olla koko ajan tärkeämpää kun itse kehittyy. Ihan täydellistä tuotosta en oo vielä saanut aikaan, mutta aika lähellä ollaan jo! Ja siis eiks oo ihan mahtavaa, että osaa ommella itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä tästä itekin ja tuosta hupusta erityisesti niin paljon, että pojallekin on tullut tämmönen tehtyä - hieman erivärinen tosin!

   Kyllä tää on kvaa kun saa tällasta aikaan ja huomaa kuinka kehittyy jatkuvasti :)

   Poista
 3. Ihana huppari! Tuo Hippu on niin nätti kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiiätkö mä vasta tätä ommellessa aloin lämpenee tälle kankaalle, mutta voisinpa hyvin nyt tehä vaikka siitä harmaasta pojalle jotain! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!