tiistai 13. lokakuuta 2015

Heikkona hetkenä


Apua! Ette usko mitä sekopäisyyksissäni meinasin tehdä!

Lopettaa tämän blogin.

Tuntui, että oli suunta hukassa ja tarve uudelle alulle. Olisin perustanut sellasen uuden blogin, jonka aiheet olis pyöriny kodin, käsitöiden, oman tyylin ja vähän lapsellistenkin juttujen ympärillä.

No sitten lueskelin aikani kuluksi täältä vanhoja juttuja parin vuoden ajalta ja totesin, että no noista jutuistahan mä täällä jo kirjotan. Että ei kai tässä mitään uutta blogia sitten tarvitakaan.

Mutta yhden jutun päätin: kaivan jatkossa kameran useammin esille ja kuvailen tännekin enemmän niitä arjen pikkujuttuja, joita ei ehkä muuten muistaisi tallentaa.

2 kommenttia :

 1. Kääk! Ei mitään lopetushommia (vaikka uuden blogin perustaminen on kyllä vielä mahdollisuuksien rajoissa)!

  Mut siis kyllä mä oikeestaan ymmärrän. Ajanpuutteen ja siitä seuraavan inspiraatiokuopan lisäksi omakin tekele oli vähän hunningolla enkä mäkään oo ikuisuuksiin enää kuvannut niitä teekuppeja, sisustushommia tai ikkunaluukkuja, joista tykkäsin kertoa ennen. Ehkä täällä on aina niin räjähtänyttä, ja ainoa teekin tulee ryystettyä kiirellä aamuisin ;)

  Vanhojen kirjoitusten lukeminen on kyllä tosi kivaa puuhaa (paitsi niiden ihan ekojen, herraisä!). Kyllähän jo sen takia kannattaa jaksaa tallennella niitä pikkuasioita tänne :) Ja sullahan on vaikka mitä kerrottavaa! Asuntoesittelyä tässä on odoteltu jo ikuisuuden, eikä täällä oo mitään ompeluksiakaan näkynyt!

  P.S. Kutsun itseni kylään, jos aikataulut sopii tossa joululomalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama homma, että olis paljonkin mistä kirjoittaa, mutta aina on joku nurkka keskeneräinen tai sitten pitäis eka siivota tunti että sais kuvia otettua :D Ompelutkin on ollu vähän tauolla kun siihen ei ole ollut tarpeeksi aikaa viime aikoina mutta nyt on vihdoin jotain valmiina. Jihuu!

   Yritetään laittaa aikataulut sopimaan - olis kiva nähdä! Mietin juuri että olisit kyllä ehottomasti ollut mun Nosh-kutsujen kutsuvieraslistalla jos asuisitte hippusen lähempänä :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!