maanantai 14. syyskuuta 2015

Minttua kotiinHuhhei! Pojan huone oli toiminut liian pitkään romujen ja remonttitarvikkeiden varastona, jossa lattiallakin oli vielä suojapaperit katon maalaamisen jäljiltä. Eilen saatiin huonetta kuitenkin siivottua sen verran, että ovea kehtaa jo pitää auki! Tulevana viikonloppuna on edessä maalausurakka ja sitten saammekin tänne tapetointiapua.

Kaikkea pientä on pojan huoneeseen tullut hankittua tässä pikkuhiljaa, enkä oikein malttaisi odottaa, että saadaan laittaa huone kuntoon. Edellisen kodin keittiössä meillä oli mustavalkea Ferm livingin Half moon -tapetti, josta pidettiin kovasti. Siis niin kovasti, että päädyttiin valitsemaan pojan huoneeseen nyt sama tapetti, mutta vaihtelun vuoksi mintunvihreänä. Helsinki design weekin lasten viikonlopun Little market -tapahtumasta löytyi puolestaan tapettiin kivasti sopiva naulakko, mutta mitään minttuövereitä ei kuitenkaan ole luvassa, vaan sekaan on tarkoitus heittää vielä myös keltaista ja muitakin iloisia värejä.

4 kommenttia :

 1. Löytyipäs täältä kiva blogi, kiitos kun kävit jättämässä kommentia blogiini! :) Tuo tapetti on aivan ihanaa ja ihan yleisestikin kaikki turkoosit ja mintunvihreät jutut ovat kivoja, niitä löytyy omastakin kodista jonkin verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vastavierailulle ja tervetuloa uudestaankin :)

   Poista
 2. Minttu on ihana väri, ehdottomia suosikkejani. Tulee varmasti kiva huone! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, meinasi jotenkin epähuomiossa mennä kommenttisi ihan ohi!. Huone on jo hyvällä mallilla ja naulakko sekä tapetitkin saatu seinällle saakka. Hyvä tuloo! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!