sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Edistysaskelia


Olipa kaikin puolin ihan kelpo viikonloppu! Miekkonen kävi juoksemassa lauantaina puolimaratonin ja itse piirtelin pojan päiväuniaikaan useammat kaavat. Pikkujätkä on huristellut edestakaisin olohuoneen ja eteisen väliä Brion kärrynsä kanssa - uudesta taidosta ollaan selkeästi aika innoissaan.

Tämä päivä startattiin brunssilla ystävien kanssa, jonka jälkeen Bauhausissa käytiin ties monennenko kerran maaliostoksilla. Kuten aiemmin kerroinkin, oli viikonlopun to do -listalla pojan huoneen maalaaminen ja ehdinkin huiskia sen kertaalleen ennen kun hämärä yllätti. Tarkastellaan siis työn jälkeä vasta huomenna ja jatketaa projektia. Huomenna saadaan myös keittiöön puuttuva kaapinovi, joten sitä kautta onkin yksi huone sitten valmis!


2 kommenttia :

  1. Oi, mä tykkään kanssa kovasti noista Brion kärryistä! Me ei koskaan sitten lopulta hankittu sellaista kotiin, mutta tarhassa pikkumies saa kärryillä sydämensä kyllyydestä. Brion oikeestaan kaikki tuotteet on musta kivoja. Lastentavarapaljoudessa törmää suorastaan masentavan usein ihan susirumiin tavaroihin, ei niitä huvita kotiin kantaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hankin noi meidän kärryt käytettynä kun halusin just ton mallin ja värin, eikä sitä ilmeisesti ole kaupasta enää lähiaikoina saanukaan :) Harkitsin kyllä Plastonkin kärryä (osittain siksi että kotimainen), mutta kuitenkin haluaisin suosia puisia leluja mahollisimman paljon sillon kun sellainen vaihtoehto on.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!