sunnuntai 16. elokuuta 2015

Remontti etenee

Remonttifirma sai urakkansa asunnolla vihdoin valmiiksi ja tilanne alkaa näyttää lupaavalta. Ihan kiva, sillä muuttamaan pitäisi päästä tulevan viikon aikana!

Remonttimiesten lopetellessa hommiaan saimme vielä savolaisen apumiehen luoksemme muutamaksi päiväksi ja myös putkimies kävi asentamassa vessaan pöntön ja altaan. Nyt meillä onkin asunnolla siis toimiva vessa ja vessassa myös uusi ovi!

Keittiö on kokenut jo melkoisen muodonmuutoksen: vanha laminaatti on poistettu ja tilalle laitettu laatta, osa gyproc-levyistä on vaihdettu uusiin, seiniä tasoitettu ja pohjamaalattu. Myös sähköjä vedettiin hieman uusiksi. Nyt kun seinätkin ovat saaneet lopullisen värinsä, puuttuukin enää se itse keittiö, jonka asennus alkaa itse asiassa huomenna.

Kaiken tämän lisäksi pihalla on alkanut salaojaremppa ja kalliota on porattu tietysti juuri meidän asunnon edessä, mistä kantautuu sisällekin melkoinen meteli. Enpä tiedä miten tämä remontti olisi hoidettu jos meillä ei olisi ollut nyt toista asuntoa käytössä, enkä oikeestaan edes halua sitä miettiä :D Kun tämä saadaan valmiiksi ei ihan hetkeen kyllä tarvitse ostaa tällaista lähes alkuperäisessä kunnossa olevaa 35 vuotaa vanhaa asuntoa, joka kaipaa"vain jonkin verran" remonttia.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!