torstai 6. elokuuta 2015

Äkkilähtö palmun alle

Ulkomaanmatka taitaa jäädä tämän kesän osalta vaan haaveeksi, kiitos remontin ja hieman yli paukkuvan budjetin. Mutta eipä hätää, ei tarvitse lähteä kovinkaan kauas päästäkseen palmun alle ja tunteakseen hiekan varpaidensa välissä, nimittäin Hernesaaren ranta Helsingissä riittää oikein mainiosti!

Teollisuusalueen keskelle noussut kesäkeidas koostuu pääasiassa ravintolakonteista, mutta sisältää myös ainakin huvilateltan sekä "hiekkarannan" aurinkotuoleineen ja muovipalmuineen. Onneksi satuin lukemaan tästä Hesarista, koska muuten olis mennyt koko juttu ihan ohi! Kun säätkin vielä alkoivat sopivasti lämmetä, päätettiin, että keskiviikkona muuten lähetään Helsinkiin.

Ja niinhän me sitten lähettiin ja hyvä päivä valittiin; aurinko paistoi ja toisin kuin yleensä Suomessa kesällä, shortseissa tarkeni! Hieman rannassa tietysti tuuli, mutta muuten Hernesaaren ranta näytti kyllä, että tällaisella säällä se toimii ja on ihan mahtava paikka viettää kesäpäivää. Me napattiin härkäleivät Street Gastrosta ja jälkkäriksi kahvit Robertsista, mutta ainakin sushia, pizzaa ja skumppaa olisi myös löytynyt.

Paluumatkalla päätettiin poiketa vielä ihmettelemään Salkkareistakin tuttua Huvilakatua ja sen värikkäitä taloja, jotka saavat tietysti huokailemaan ihastuksesta ja haaveilemaan salaa siitä, millaista olisi asua vaikkapa tuossa vaaleansinisessä talossa ja viettää tällaista kaupunkilaiselämää joka päivä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!