tiistai 28. heinäkuuta 2015

Puoti LahessaTeimme pojan kanssa tänään päiväpyrähdyksen entiseen opiskelukaupunkiini Lahteen ja kävimme moikkaamassa kaveriani ja hänen pientä poikaansa. Olipa mukava huomata, että Lahti on muuttunut melkoisesti tässä viimeisen kymmenen (apua!) vuoden aikana! Kauppakeskus Trion ja torin faceliftin lisäksi katukuvaan oli ilmestynyt uusia kauppoja, enkä puhu nyt mistään ketjuliikkeistä. Rautatienkatua Aleksanterinkadulle päin kulkiessani pisti silmään niin kiva kauppa, että oli pakko piipahtaa ihan sisään Puotiin. Jotain kuvissa vilahtavaa saattoi tarttua mukaankin.

Puoti, Rautatienkatu 13, Lahti

2 kommenttia :

  1. Tästä oli just jossain lehdessä, jota luin Suomessa! Katoin jo siinä että onpas kivannäköinen putiikki. Harmi ettei nykyään ole enää mitään asiaa Lahteen - silloin kun meidän isovanhemmat vielä asuivat siellä, tuli käytyä useinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puodissa mainittiin, että ainakin Glorian kodissa oli ollut juttua eli sitä varmaan oot lukenu :) Mun tulee käytyä Lahessa ihan liian harvoin vaikka sinne matkustaakin junalla tästä vaan tunnin. Ehkä pitää mennä joku päivä ihan vaan vaikka kahvilakierrokselle, kun monta kivaa uutta kahvilaakin näytti olevan.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!