tiistai 21. heinäkuuta 2015

Ideoita omaan kotiin asuntomessuilta

Terveiset Vantaalta! Tänään talsittiin ja ihmeteltiin nimittäin puolikas päivä Kivistön asuntomessualueella! Pakkohan sinne oli mennä, kun oli kerrankin hyvä syy ja messut ovat mukavan lähellä. Saimme myös isovanhemmat mukaan hoitoavuksi, joten rattaissaan istuvalle pojalle oli seuraa tarjolla sillä välin kun itse kiertelimme messutaloja läpi.

Koska kuvia messuilta tuntuu tulevan joka tuutista, päätin tietysti itse myös läväyttää tänne omani. Tällä kertaa en kuitenkaan räpsinyt kuvia kaikesta kauniista ja kivasta, vaan asioista, jotka voisivat sopia myös uuteen kotiin. Erityisesti yritimme kiinnittää huomiota vessoihin ja keittiöiden välitiloihin, mutta myös muutamia säilytysratkaisuja ja lastenhuoneita tuli katsottua sillä silmällä.

Kontio Harunire kiinnosti ennakkoon nähtyjen kuvien perusteella kohteista kaikista eniten. Ja kyllähän se oli yhtä ihana kuin kuvissa. Marimekon astiat, Himmeen valaismet ja Lundian kalusteet - huolisin kaikki! Tässä asunnossa viehätti erityisesti luonnollisuus ja rauhallinen tunnelma.Vivolan yläkerrasta bongasin kivat kehikoista kootut hyllykokonaisuudet. Näiden takana on mulle ihan uusi tuttavuus Luona, joka tekee vanerista esimerkiksi säilytyslaatikoita, työpisteitä ja vauvansänkyjä. Heti aloin tietysti miettimään, että mihis tällaisen mahtuisi rakentamaan, mutta valitettavasti ihan tällaisille ei meillä taida nyt olla tarvetta. Toki Luonan verkkokaupasta löytyy paljon muutakin kivaa!
 Vaikka keittiö on jo tilattu, on sen välitilan kohtalo vielä auki. Messukeittiöitä katsellessa tuntui eniten molempia miellyttävän välitilojen lasitukset, joita olikin monessa kohteessa.


Lastenhuoneista jäi parhaiten mieleen kivan värikäs, Done by deer'in ja Ava roomin tuotteilla sisustettu huone. Erityisesti tykkäsin metallihäkkyrähyllyistä ja Ava roomin varavuoderaheista sekä säkkipalloista.Lastenhuoneen istuimiksi ottaisin riemusta kiljuen kyllä myös Design Paletin Pöllirahit tai lattiatyynyt. Harmi vaan, että piakkoin hoitovapaalle jäävänä taidan tyytyä vain haaveilemaan näistä ja samalla päätän tähän messuraporttini. Huomenna suuntana onkin etelä, sillä tiedossa on päivämatka Tallinnaan!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!