keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Saumuri tuli taloonNiin se sitten oli hankittava se oma saumuri.

Vekotin matkusti meille reilu viikko sitten Tallinnan Karnaluksista, josta sain tilattua sen huomattavasti kotimaan hintoja edullisemmin. Maksoin tilauksen maanantaina ja tiistaina minulle ilmoitettiin, että saumuri oli matkalla Espooseen. Postista se oli noudettavissa perjantaina, mutta ilmeisesti konetta oli yritetty toimittaa meille ihan kotiin saakka sillä välin kun luuhasimme kaupungilla.

Että enpä voi muuta kun kehua Karnaluksin palvelua. Sen lisäksi, että yhteydenpito oli nopeaa ja tapahtui selvällä suomenkielellä, saumurin sai halutessaan valmiiksi langoitettuna ja koeommeltuna.

Voi että mä tykkään tästä! Nyt kun sais vielä jostakin tilattua ylimääräistä aikaa,  että ehtisi paneutua näihin ompeluhommiin ihan kunnolla.

6 kommenttia :

 1. Oho, olipas hyvä palvelu ja hinnat vaikuttaa pikakatsauksella myös Saksaan verrattuna edukkailta! Sääli etteivät taida toimittaa kuin Suomeen ja Viroon. Koeommeltu ja valmiiksi langoitettu vehje kuulostaa tosi houkuttelevalta, koska mistä hitosta sitä nyt ummikkona tietää mistä lähtis liikkeelle. Ei siis sillä että mitään saumuria olisin just nyt ostamassa... ;) Miten muuten osasit päättää minkä ostit ja millä perusteella päädyit just tohon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että olis jääny mun ompelut lyhyeks kun olis menny hermo jo niitä lankoja ja asetuksia säätäessä ;) Päädyin tohon Facebookin ompeluryhmien keskustelujen ja vähän ystävänkin mielipiteen perusteella. Kävin täällä Espoossa kattelemassa käytettyjä koneita ja sielläkin liikkeessä noista Jukin koneista puhuttiin hyvää, joten uskalsin sitten ton tilata. Ja oon ollu tyytyväinen!

   Poista
 2. Voi minäkin olen ja tovin haaveillut saumuria. Äidin saumuria olen joutunut välillä lainaamaan, mutta kyllä ne ompelukset jää vähän vähälle kun joutuu vanhempien luo sitä varten lähtemään. Mulla tarttis olla just kans noin että langat valmiina ja heti kun on paikka niin istahtaa en eteen ja surauttaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se oman paikan melkein vaatii, siinähän menee useempi sopiva hetki jo siihen kun alkaa viritellä niitä koneita paikoilleen :) Vielä kun sais ompelukoneen tohon viereen kätevästi mahtumaan... Mutta kiva tuokin, että on mahdollisuus edes välillä lainata!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!