lauantai 13. kesäkuuta 2015

Nopeasti tapahtuvia asioita
Sanovat, että aika menee nopeammin mitä vanhemmaksi tulee, mutta sitäpä en tiennyt, että sen vauhti näköjään vähintäänkin tuplaantuu kun saa lapsia! Kesäkuu on jo puolessavälissä ja kohta tämä koko vuosikin. Lapsi on kasvanut ja oppinut hirveällä vauhdilla uusia asioita; konttaaminenkaan ei enää riittänyt seitsenkuiselle vaan omille jaloille on nyt jo päästävä. Niin se vaan on, että meillä ei enää asu pikkuvauvaa, vaikka vastahan sellainen sairaalasta kotiin tuotiin.

Nopeasti meni myös meidän asunto. En tiedä auttoko ne parvekukat yhtään, mutta ihan turhan kauan ei kämppä ehtinyt myynnissä olla. Nyt aika voisikin sitten hieman hidastaa, jotta ehditään löytää uusi koti ennen syksyä! Enkä pistä vastaan jos tuon toisen vanhemman juuri alkanut ensimmäinen kesäloman pätkäkään ei kuluisi ihan hujauksessa.

2 kommenttia :

 1. Onnea kämpän myynnistä! Ja kylläpäs siellä on nopea kaveri ainakin meidän tyyppiin verrattuna :) Jätkä ottaa elämän rennosti ja seisoo tällä hetkellä tukea vasten. Ollaan kiitelty että onneksi kävelyn aloittamista on lykätty, elämä näin vanhempana on toistaiseksi vielä aika leppoisaa ;) Toivottavasti tilanne säilyykin tällaisena yli näiden seuraavien Suomeen suuntautuvien lentojen, musta jotenkin tuntuu että etenkin yksin kersan kanssa matkustaessa mitä vähemmän mobiili lapsi, sitä parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konttaavaa ja kaikkea mahdollista vasten pystyyn nousevaan kaveria saa kyllä olla vahtimassa haukkana. Niin että mullekin olisi vielä tovin kelvannut myös oikein hyvin sellainen paikoillaan istumiseen ihastunut vauva ;) Hyvin yksilöllistä näyttää olevan tämä lasten kehitys, mutta jokainen tyylillään ja kaikki aikanaan :)

   Pistäkääs muuten viestiä jos olette kesällä pk-seudulle tulossa ja ehtisitte vaikka nähdä keskustassa jossain kivassa kahvilassa!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!