lauantai 2. toukokuuta 2015

Matkavaatteita pojalle

Sain ennen meidän lomamatkaa taas saumurin lainaan, joten sillähän oli surautettava pojalle hieman matkavaatetta.

Lippapipoja on tullut tehtyä jo useampi, mutta nyt alkoi lopputulos olemaan sitä tasoa, että olin jo tosi tyytyväinen. Eurokankaan raitatrikoosta tehtyä lätsää piristää keltainen tupsu sekä joustocollegesta leikattu panda.

lippapipo


Halusin pojalle matkalle mukaan myös jumpsuitin (Ottobre 4/2012), jota voi pitää ulkona silloin kun lämpötila ei ihan riitä pelkissä sisävaatteisssa ulkoiluun. Tätä tuli väkerrettyä useampi ilta ja kanttaus sekä vetskari ehtivät saada useamman purkutuomion ennen kuin lopputulos miellytti. Tässä työssä tuli muuten ekan kerran käytettyä kantinkääntäjää, ja voi pojat, eipä olis tullut lopulta noin siisti kanttaus ilman sitä!

Ottobre jumpsuit paapii


Jumppis on Paapiin joustocollegea ja hupun vuoritin puolestaan Paapiin trikoolla. Sen lisäksi, että tosta tuli aika kiva, se oli myös edullinen, koska kankaat löytyivät huokean hintaisina alepaloina Pehemiältä.

5 kommenttia :

 1. Oo! Mä en ollu tajunnut että kantinkääntäjää vois käyttää myös normaalissa ompelukoneessa! Oon täällä haaveillut peitetikkikoneesta :) Onks sulla Janomen kääntäjä (internet sanoo, että useimmilla näkyy olevan se käytössä konemerkistä riippumatta) vai mikä? Heti speksejä kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mun kääntäjä on kaverilta lainassa, mutta on kuulemma Ebaystä tilattu "Janome fit". Itsehän en näistä juurikaan tiedä mittään, mutta onneks on kavereita jotka ystävällisesti opastaa tällasissa elämää helpottavissa asioissa :D Oon tuon siis ihan tavallisella teipillä pistäny vaan koneeseen kiinni ja vähän testaillu, että missä ois oikee kohta :) Hanki säkin ihmeessä, helpottaa hommia kummasti!

   Poista
  2. Jeps, taitaa olla Annella tämä lainassa: http://www.ebay.com/itm/JANOME-COVERPRO-FITS-DOUBLE-FOLD-TYPE-B-BINDER-/300720931244?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item46045d41ac

   Poista
  3. Ja on kyllä hienot vaatteet :)

   Poista
  4. Jes jes, eiks vaan ookkin ;) Ja kiitti täsmennyksestä, on ainakin samannäkönen kapistus :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!