maanantai 27. huhtikuuta 2015

Lontoo kuvina

Reissusta kotiuduttiin jo viikko sitten ja seuraava viikkokin mentiin aikamoista haipakkaa; vasta päivän kotona oltuamme suuntasimme jo päiväksi Tallinnaan ja alotimme poitsun kanssa myös odotetun värikylpy-kurssin. Vihdoin oli kuitenkin aikaa käydä kuvat läpi ja palata keväiseen Lontooseen.

Sen verran voisin reissusta kuvien lisäksi myös sanoa, että kivaa oli ja koko matka lentoja myöten meni melkein puolivuotiaan kanssa oikein hyvin. Matkalle otettiin mukaan vaunukopan sijaan ratasistuin, joka osoittautui hyväksi ratkaisuksi; päikkäreiden nukkuminen rattaissa onnistui hyvin ja hereillä ollessa pystyi katselemaan suuren maailman menoa. Rattaiden kanssa Lontoossa liikkuvia suosittelen unohtamaan metron ja käyttämään sen sijaan busseja. Bussimatkatkin kannattaa hyvällä säällä ja sopivan paikan tullen korvata vaikka kävelyllä - esimerkiksi päikkäriaikaan kävely Hyde Parkissa oli oikein mainio idea.


6 kommenttia :

 1. Hauskaa! Mäkin juuri tänään päivitin kuvia meidän Lontoon matkasta. Meillä vähän isompi lapsi, mutta Hyde Park oli hänenkin suosikki ja 2 kerroksiset bussit oli huippuhyvä ratkaisu lapsiperheille tosiaan. Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja kuvia olit sinäkin teidän reissulla ottanut! Kävin jo kurkkimassa :)

   Poista
 2. Mukavan keväistä on näköjään Lontoossakin. Tää taitaakin olla tosi kiva vuodenaika matkustaa Suomesta käsin, kun kevät on edennyt jo melkein poikkeuksetta vähän pidemmälle. Ja kiva että teidän matka meni hyvin! Mun teoria sanookin, että miksei menisi - turhaan sitä vauvojen kanssa matkustamista niin pelätään. Meillä ei ole tähän mennessä ollut missään mitään ongelmia, vaikka lentojakin on pienelle miehelle kertynyt jo 11.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niitä ongelmia yleensä tulee jos itse alkaa stressata liikaa eli tolla "hyvin se menee" -asenteella kun lähtee liikenteeseen niin pääsee jo aika pitkälle :) Toki tästä reissusta opittiin tulevia matkoja varten eli ens kerralla menee sitten vielä paremmin :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!