keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kierrätyskeskuksen löytöjä


Ihastelen usein muiden kirppislöytöjä, mutta teen sellaisia harvoin itse. Oikeastaan mulla ei juurikaan riitä kärsivällisyys penkomaan kirpputorien hyllyjä ja etsimään niitä aarteita monien roskien joukosta, joten tykkään siksi enemmän kirppareista, joilla tavarat on jo valmiiksi lajiteltu ja voin katsoa vain niitä juttuja joista oon kiinnostunut. Esimerkiksi lastenvaatteita etsinkin mieluiten suoraan lastenvaatekirppareilta.


Sen jälkeen kun Suomenojalle ihan mukavan kävelymatkan päähän meidän kotoa avattiin uusi kierrätyskeskus, ollaan pojan kanssa muutaman kerran päikkäriaikaan tehty sinne vaunulenkki. Siistit, avarat tilat ja fiksusti järjestetyt tavarat takaavat sen, että meikäläinenkin jaksaa tutkia tarjontaa hieman tarkemmin.

Katson aina läpi vain alakerran, jossa sijaisevat muun muassa astiat, lelut ja kirjat, ja voi mitä löytöjä tehtiinkään tänään lastenkirjahyllystä! Useampi lähes uudenveroinen kiva kirja lähti mukaan euron kappalehintaan, Suomen lasten eläinsadut kahdella eurolla. Leluosastolta oli pakko napata myös Peppi Pitkätossu -palapeli, vaikka se taitaa vielä muutaman vuoden olla hiukan liian haastava tuolle meidän juuri viisi kuukautta täyttäneelle.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!