lauantai 10. tammikuuta 2015

Vuoden alun kuulumiset

2015. Sinne meni se vuodenvaihde ja kas, loppiainenkin!

Vuosi on alkanut lattialla makoillen. Mahallaan on jännä olla ja päätä jaksaa kannatella jokapäivä hieman enemmän kuin eilen - onneksi kyse on tuosta meidän lapsesta, muuten voisi sanoa, että aika huonosti on mennyt.Lelukaari on ihan ok, mutta ei vielä herätä käyttäjässä kovin suuria tunteita. Uuden vuoden myötä siirryimme myös koon 62 vaatteisiin, junailimme kyläilemään Lahteen kaksistaan vauvan kanssa ja saimme vieraita myös tänne meille ihan Saksasta saakka. Kiitos vielä vierailusta ja kiva kun kävitte!

Nyt sitten sitä kevättä kohti vaan!

4 kommenttia :

 1. Somat sukat :) Teidän lelukaari oli kyllä kivan näköinen. Mehän ei koskaan saatu hankittua semmosta (vai sanoinko tästä jo, en nyt muista). Saatiin kyllä kavereilta yksi lainaan, mutta se oli niin ruma (:D) että kun kersa puklasi sen ekalla käyttökerralla pesukuntoon, jäi se sille tielleen. Kyllä tosta ihan kunnollinen lapsi näyttää kasvavan tästä huolimatta!

  Oli kyllä kiva käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou, jäänyt ihan kokonaan vastaamatta tähän! Mä halusin tollasen puisen lelukaaren niiden muovihökötysten, jossa monesti tulee just joku räikee matto mukana, sijaan. No toi on kiva, mutta tavallaan jo aika turha koska ei toi jätkä sen alla enää pysy, kun se onnistuu pyörimään sen verran tossa lattialla :) Eli ois varmaan pärjätty ilmankin! Sukkia on tullut hamstrattua Marimekon outletista muutama paketti. Värikkäät sukat piristää kätevästi meidän yleensä aika siniharmaavalkomusta-henkistä pukeutumista :)

   Poista
 2. Tässä vielä haalari mahtui pikkuisen päälle. Ihana! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!