tiistai 9. joulukuuta 2014

Kirjoja pienelle

Huh mitä kiirettä on taas pitänyt! Sen lisäksi, että meillä asustaa kuukauden vanha vauva, olen myös valmistellut ja juhlinut yhdet nimiäiset, täyttänyt 30 sekä riipinyt kasaan viimeiset koulutehtävät ja opintopisteet.

Muun muassa noiden keskeneräisten kouluhommien takia olen viimeisen parin vuoden aikana lukenut itse ihan hävyttömän vähän. Siitä huolimatta olen kuitenkin sitä mieltä, että kirjat on mitä mainioimpia lahjoja. Oma poika ei kirjoista pahemmin taida välittää vielä hetkeen, mutta kun bongasin Varpusen blogista tämän lastenkirjavinkin, en voinut olla jakamatta sitä myös teille.Pojan ensimmäisenä jouluna pukin kontista tulee siis löytymään nämä Etana Editionsin huippuhienot lastenkirjat Yksi vielä ja Värejä meressä. Etana Editions on ihan tuore pienkustantamo, jonka päämääränä on rikastuttaa lastenkirjojen maailmaa ja ainakin näiden kirjojen perusteella ovat siinä hyvin onnistuneet!

Joten jos mietit kivaa lahjaa pikkuihmiselle, niin nämä ehtii varmasti tilata vielä jouluksi!

2 kommenttia :

 1. Meikä nostaa hattua! Ite kykenin ensimmäisen kuukauden aikana lähinnä nukkumaan päiväunia ja potemaan baby bluesia, siinä ne tärkeimmät. Ei paljon järjestelty juhlia, kokkailtu tahi herranen aika opiskeltu! Vaude vau!

  Kirjat on mustakin huippuja lahjoja. Pyysinkin niitä juuri kummeilta lahjaksi meidän pienelle, suomenkieliset opukset kun ovat kaksikieliselle lapselle myös kielen oppimisen kannalta erityisen tärkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä täytyy myöntää, että takki oli aika tyhjä juhlien jälkeen! Mutta onpahan juhlat nyt juhlittu ja opinnot pulkassa, eikä tartte miettiä hetkeen mitään kovin tärkeetä. Tämän kommentin kirjottamiseenkin piti kerätä muutama päivä voimia ;D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!