tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulua

Joulu vietettiin perinteiseen tapaan sukulaisten kanssa ensin Forssassa ja sitten vielä Savossa. Viikko toisten nurkissa vierähti yllättävän nopeasti ja kivuttomastikin - liekö yksi syy tuo uusi perheenjäsen, joka piti meidät kiireisinä. Ainakin jouluun hän toi läsnäolollaan ihan uuden merkityksen, joka varmasti korostuu vielä tulevina vuosina.
Tänä vuonna poitsu ei lahjoista vielä ymmärtänyt ja nukkuikin aattona h-hetken yli, mutta melko maltillisesti niitä ainakin vielä tällä kertaa saatiin. Itsetehdyt villasukat sekä Ruskovillan kypärämyssy ja ensilapaset lämmittävät talvella pientä, mutta myös äidin mieltä, pienen suosikkilahja taisi olla ahkerasti luettu Herra Hakkarainen -pehmokirja ja äiti taas ilahtui lapsensa puolesta Tiitiäisen Kissa- ja koiraystävät -kirjasta. Toki paljon muutakin mukavaa paketeista löytyi.

Niin kiva kuin joulu onkin, on tästä kuitenkin hyvä jatkaa kohti uutta vuotta. Se menee tällä kertaa harvinaisen rauhallisissa merkeissä, mutta kaikkea mukavaa on jo tulevalle vuodelle tiedossa senkin edestä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!