maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulu tulee, pitäis ottaa koppiJaaha, se ois kuulkaas joulu ihan nurkan takana ja jostain pitäisi varmaan alkaa pian kaivelemaan sitä kuuluisaa joulufiilistä! Vaan kun maa on musta ja vettä sataa, ei oikein meinaa tuntua joululta. Tilanteeseen ei varmaan auta yhtään se, että kotona on joulukoristelutkin minimissään - parvekkeen jouluvalot ovat edelleen varastossa, eikä sitä perinteistä hyasintiakaan ole tullut ostettua. Onneksi paria ikkunaa koristamaan on sentään saatu ripustettua paperitähdet, joiden valossa voi hörppiä glögiä.

Muutamia jouluostoksia on ehditty myös pojan kanssa käydä tekemässä. Ja oho, joulukortitkin saatiin kirjoitettua ja postitettua ajoissa! Päästäkseni helpommalla, turvauduin tänäkin vuonna Marimekon joulukortteihin. Se on hyväksi havaittu ja ihan tyylikäs vaihtoehto omille, liian kiireessä tehdyille askartelurävellyksille, joissa idea ja toteutus harvemmin kohtaavat...


2 kommenttia :

 1. Onpa lohduttavaa tietää, etten ole ainoa akuutin joulufiilispuutteeni kanssa. Vaan eiköhän se vielä jostain pohjamudista ja vesisateesta löydy, viimeistään sitten jouluaattona. :)

  Voi kuinka nättejä muuten nuo Marimekon kortit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin, että samoissa fiiliksissä ollaan sielläkin. Luotan siihen, että lahjojen paketointi jo hieman auttaa pääsemään oikeaan tunnelmaan, ja kuten sanoit, viimeistään jouluaattona se sitten varmaan viimeistään löytyy :)

   Kortit oli kyllä tosi kivat ja löyty vielä suht edullisesti Marimekon outletista! Harmi vaan kun ei jäänyt yhtään korttia jemmaan.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!