tiistai 25. marraskuuta 2014

Juhlavalmisteluja


Pienen oma ensimmäinen juhla, eli nimenantojuhla, lähestyy ja on itse asiassa jo ensiviikolla. Suhteellisen nopeaa toimintaa, sanoisin, sillä tyyppi on suurena päivänään vasta kuukauden vanha. Se tärkein eli nimi on kuitenkin ollut päätettynä jo huhtikuusta saakka, joten mukavaa, että muutkin pääsevät sitä pian käyttämään.

Tilaisuudesta halutaan tehdä rento, mikä näkyy myös koristeluissa ja kattauksessa. Kahvit hörpitään muumimukeista, niitä kun meillä riittää, ja koristelussa päätettiin vaihtaa perinteinen vaaleansininen teema turkoosiin ja keltaiseen.  Pop up kemut -juhlakaupasta tilailinkin meille keittiöön vähän juhlatarvikkeita, kuten servettejä ja ilmapalloja. Ihan pahasti ei lähtenyt lapasesta, vaikka se vaara olikin olemassa - sen verran paljon kaikkea kivaa juhlia varten olisi kaupasta löytynyt!

Kakut tekee pitopalvelu ja muissa tarjoiluissa ovat luvanneet auttaa niin sukulaiset kuin ystävätkin. Vielä pitäisi keksiä myös juhlavaatteet sekä sankarille että äidille. Ongelmia taitaa aiheuttaa lähinnä tuo jälkimmäinen, joka ei ole vielä ihan siinä kunnossa, että mekko kuin mekko näyttäisi päällä hyvältä...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!