perjantai 17. lokakuuta 2014

Puikoilla pitkästä aikaaEn pidä itseäni kovin kummoisena käsityöihmisenä eikä tämä todellakaan ole mikään käsityöblogi, vaikka joitain aikaansaannoksia täällä on tullutkin esiteltyä. Siksi jaksaakin aina ihmetyttää, että suurin osa blogiini Googlen kautta tulevista kävijöistä päätyy tänne hakusanalla tuubihuivi. Kävijämäärät kasvoivat taas selvästi ilmojen viilentyessä ja siitä innostuneena päätin itsekin, että viime talven huivista on aika tehdä uusi versio.

Kovin pitkälle en päässyt. Värit näytti kyllä hyvältä yhdessä kerinä, mutta huivin edetessä innostus laski - jotenkin nuo raidat ei vaan toimi. Jatkoon vai ei? Tänään on aika tehdä päätöksiä tai tekele on kesken vielä juhannuksenakin.

6 kommenttia :

 1. Jatkoon:) Värit näyttävät varmasti paremmalta, kun huivi on pidemmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaan lopputulokseen tulin itsekin eli annetaan vielä mahdollisuus :)

   Poista
 2. Mäkin sanon että jatkoon! Mutta miten toi raidoittaminen voikin olla niin hankalaa? Mä aloitin just yhdet jämälankasukat kolmatta kertaa, kun ei vaan meinannu millään miellyttää silmää. Josko nyt ettei ihan hermo mee! Että jos siellä onnistui kerrasta niin tilannehan on hyvä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hankalaa ja aina ne toisten raidat vaan tahtoo näyttää paremmilta kuin omat raidat, vaikka olis lähes identtiset :) Pitäis varmaan päästä eroon tästä turhasta itsekriittisyydesta tuon neulomisen suhteen ja tikutella vaan menemään arvostelematta sen kummemmin keskeneräistä työtä. Noh, katotaan mitä tästä tulee vai lentääkö puikot vielä nurkkaan koko lopputalveks :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jatkoon meni ja näyttää jo paremmalta :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!