perjantai 10. lokakuuta 2014

Neuvolakuulumisia ja etsintäkuulutus

Vähänpä tiesin kun äitiysloman alkaessa ajattelin, että nytpä mulla on kaikki maailman aika kirjoitella tänne blogin puolelle vaikka mitä. Ehkä onkin, vaan eipä näissä omissa pikkuympyröissäni neuvoloita lukuunottamatta juuri mitään tapahdu.Mutta tänäänpä oli sitten juurikin sellainen neuvolapäivä. Paria viikkoa taaksepäin sairaalassa saamani painoarvion perusteella katselimme tänään käyriä ja totesimme, että jonkin verran alle neljä kiloinen kaveri sieltä olisi aikanaan tulossa. Vauva on niin sanotusti lähtökuopissaan pää tiukasti jossain tuolla lantiossa ja voi hyvinkin olla, että lasketun ajan jälkeen ajoittuvaa neuvolakäyntiä ei enää tarvita, sanoi terveydenhoitaja. Minä sen sijaan valmistaudun henkisesti synnyttämään vasta marraskuun puolella, jotta ajoissa syntyvä vauveli olisi iloinen yllätys enkä totaalisesti hajoaisi tähän odottamiseen ja synnytystä enteilevien merkkien bongailuun.


Mutta tällä hetkellä elämä tuntuu olevan juuri sitä yhtä isoa odotusta. Vatsaa kiristää siihen malliin, että mitään järisyttäviä suunnitelmia on enää turha tehdä vaan menot voi oikeastaan katsoa tässä vaiheessa kunkin päivän fiiliksen mukaan. Selaimen suosikeista löytyvät iltapäivälehtien sivut, jotka käyn katsomassa useasti päivän aikana - jos vaikka jossain olisi tapahtunut jotain, toisin kuin täällä meillä kotona.

Entäs löytyykö sieltä elämää? Linkkaapa mulle blogisi tai ilmianna joku muu kiva ja pieni elämänmakuinen sellainen! Täällä kaivataan kipeästi parempaa luettavaa ja sellaista tavallista arkea tämän odotuksen keskelle.

6 kommenttia :

 1. Mun yksi ehdoton suosikki on Etkaisäänymuavarte. Siellä on nykyään vauvajuttuja (meidän ukon kanssa jokseenkin saman ikäiset kaksoset), mutta myös muutakin asiaa. http://www.lily.fi/blogit/etkaisaanymuavarte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä olenkin toisinaan eksynyt lukemaan, mutta voisi olla aika ottaa ihan säännöllisesti lukulistalle. Kiitos vinkkauksesta!

   Poista
 2. Oioi sulla menee sf-mitta ihan samoilla mitoilla kuin täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti tuolla ylärajoilla siis :D Kummallinen humpsahdus käyrältä tuossa viikolla 36 rikkoi vaan ikävästi tuon hienon kaaren!

   Sielläkin elellään siis jänniä aikoja! Täytyypä seurailla :)

   Poista
 3. Jäänkin seuraamaan loppumatkaanne :) Kiva kun on sama laskettu, jänniä aikoja tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Saas nähdä mitkä sitten on lopulliset päivät :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!