lauantai 6. syyskuuta 2014

Uutta ikkunassaKoska viime aikoina hankinnat ovat keskittyneet lähinnä uuden tulokkaan ympärille, on kotiin tullut ostettua aika vähän mitään uusia juttuja. Ainoa isompi muutoshan on koettu makuuhuoneessa, muiden huoneiden pysyessä ennallaan, ja se on vaikuttanut meikäläiseen siinä määrin, että samojen nurkkien tuijottelu on alkanut vähän tympiä.

Tämä oli tietysti ihan odotettavissa, koska vähän niin kuin kevät, syksy tuo aina mieleen haaveet kodin uudistamisesta. Mitään isompia hankintoja ei ole tarvetta tehdä, mutta tasan vuoden samalta näyttänyt koti kaipaa kyllä kipeästi jotain pientä vaihtelua. Onneksi kodinlaittajia hemmotellaan nyt kuitenkin oikein kunnolla, kun Helsinki Design Week pyörähti käyntiin. Tänään taapersinkin toiveikkaana Kaapelitehtaalle Design Marketiin, mutta mitään järisyttäviä löytöjä en kotiin onnistunut tekemään. Sen sijaan, kappas vaan, poikasen vaatevarasto kasvoi taas kun Mainio clothing myi edullisesti pois edellistä mallistoaan...

Onneksi kotimatkalla tajusin poiketa kuitenkin vielä Kodin1:ssä, josta sitten löytyikin keittiöön reilulla alella 6 euron verhokappa. Teki ihmeitä ja sai minutkin hetkeksi rauhoittumaan. Onneksi viikon päästä on Habitare, jonka aikaan alkavalla äitiyslomallahan on oikein kivasti aikaa suunnitella lisää! Äitiysloman alkamisen kunniaksi ajattelin uhrata jonkin verran aikaa myös perusteelliselle kodin siivoamiselle. Se jos mikä tekee jo ihmeitä - eikä maksa yhtään mitään.


2 kommenttia :

 1. No vähänks oon kade Mainion vaatteista! Kelpais tällekin äipälle :)

  Kodin uudistustarve kuulostaa tutulta. Mua se vaivasi aika akuutisti äitiyslomalla ja jo sitä ennenkin, kun tuli vietettyä leijonanosa ajasta kotosalla. Miehellä meinas mennä pariin otteeseen hermot, kun muutoksia ois pitänyt tehdä nyt ja heti ja mieluiten jo eilen, se kun ei ymmärtänyt lainkaan tilanteen kiireellisyyttä ;) Vauvan saavuttua tilanne onkin sitten vähän laantunut, kun ei meinaa olla loputtomasti aikaa eikä kiinnostusta miettiä (pelkkiä) sisustusjuttuja. Toisen osapuolen onni!

  Kappa on hieno! Saiskos teidän kämpästä muutenkin vähän lisempiä kuvia? Täällä ois yksi kiinnostunut henkilö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että tämä menee ohi täälläkin tässä parin kuukauden sisällä kun sitten on jo muuta ajateltavaa ;) Joten nyt täytynee siis toimia kun intoa vielä riittää!

   Voisin todellakin kuvailla tätä kämppää vähän enemmän, vaikka tuon mainostamani suursiivouksen jälkeen - hyvä idea siis! Välillä tuntuu aiheet olevan vähän vähissä kun ei jaksaisi ihmisiä kiusata liikaa vauvajutuillakaan, joten tällaset ideat on aina tervetulleita. Asunnon kuvailu onkin vähän jäänyt, kun mitään mullistavaa täällä ei ole tapahtunut viime aikoina, vaikka mielellään tänne blogin puolelle näistä sisustusjutuista jaarittelisikin enemmän. Kiva kuulla, että niillekin olis siis tilausta :)

   Ja tiedätkö, tulit mieleen kun nuo vaatteet ostin! :D Ajattelin, että ihan voisin vaikka veikata, että näitäkin löytyy teidän kaapista!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!