perjantai 26. syyskuuta 2014

Stokke-kokoelman uusi täydennys: Newborn Set

Kodin1 muisti taas (!) 40%-alennuslapulla, joten arvaatte varmaan mitä meille sillä hankittiin. No se Newborn Set tietty, jonka tarpeellisuutta elokuussa pohdin. Hintaa jäi alle 80 euroa, mikä ei mielestäni ole paljoa, kun ottaa huomioon, että härvelin saa myöhemmin varmasti tarvittaessa myytyäkin.Eilen istuttiin sitten sohvalla ja myhäiltiin vuorotellen kuinka hyvä hankinta tehtiin ja kyllähän istuin vaikuttaakin oikein näppärältä (eikä vähiten helpon kiinnityksensä vuoksi). Meillä on Markuksen kanssa tapana syödä aina samaan aikaan yhdessä ja pöydän ääressä, joten toki on mukava ajatella, että yhteisiin ruokahetkiin voi osallistua heti alusta asti nyt myös perheen pienin.

Stokke on siis nyt aika vahvasti meillä edustettuna, mutta suoraan sanottuna ulkonäkö ja käytännöllisyys ovat olleet näissä just kohdillaan, joten muita vaihtoehtoja ole tullut oikeastaan harkittua. Vaunujen lisäksihän kokoelmastamme löytyy myös kätsy kokoontaitettava Flexi bath -amme, joka taisi olla ensimmäinen hankinta vauvaa varten (alennuksella kun saatiin..) ja pienen kylpyhuoneemme huomioiden varmasti oikein oiva ratkaisu kylpyhommiin.

Hoitoalustaa lukuunottamatta lähes kaikki alkaakin olla nyt hankittuna, ja ihan hyvä niin, sillä laskettuun aikaan on nimittäin enää 4 viikkoa!

2 kommenttia :

 1. Jee! Oon vakuuttunut siitä, että teitte hyvän ostoksen :) Me ollaan taas saatu yksi syy lisää kehua istuinta, kun aloitettiin tällä viikolla kiinteiden kanssa. Pientä on niin kätevää syöttää, kun voidaan kaikki istua pöydän ääressä.

  Neljä viikkoa! Kohta siellä onkin sitten jännät paikat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee, oon nyt päivittäin tuota tuossa ihastellut :D On varmasti hyvä hankinta ja puolessa vuodessa ehtinee olemaan käytössä aika paljonkin. Uskon, että tuo kiinteiden syöttäminenkin on paljon mielekkäämpää kun ei tartte tehdä sitä lattialla istuen ja sitterin nostaminen pöydälle tuntuis myös vähän oudolta.

   Iiik apua! Alkaa tosiaan jo vähän jännittämään kun tuo aika kuluu nyt jotenkin niin hirveällä vauhdilla! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!