maanantai 22. syyskuuta 2014

Olkkarissa

Edellisen kirjoituksen ja siitä seuranneen syvän hiljaisuuden perusteella voisi helposti tehdä johtopäätöksen, että olen kuollut tylsyyteen. Päinvastoin! Onnistuinkin sitten keksimään itselleni loppuviikoksi kaikenlaista puuhaa niin, että bloginkin päivittely jäi ihan tyystin.

Sen lisäksi, että olen lounastanut parikin kertaa hyvässä seurassa, juonut kahvia, syönyt leivoksia ja muita herkkuja sekä vaihtanut kuulumisia kavereiden, uusien tuttavuuksien ja sukulaistenkin kanssa, on myös kotona tullut hieman häärättyä.

Viimeksi mainitsinkin vierailustani Marimekon tehtaanmyymälään. Reissulta tarttui mukaan muutama metri Napakettu-kangasta, joka pääsikin viikonloppuna olkkarin ikkunaan Siirtolapuutarhan tilalle ja muutti huoneen ilmettä melkoisesti. Koska olkkarissa tapahtui samalla muitakin pieniä muutoksia ja yleisökin on esittänyt kainoja toiveita kotikuvista, kurkataan nyt hieman meidän olohuoneeseen.


Verhon lisäksi "uutta" olkkarissa on parvekkeelta sisälle kannettu Hay Hee nojatuoli. Näitähän tilattiin kesäksi parvekkeelle kaksi, joten myös toinen löytänee pian paikkansa sisätiloista. Tämän viikon to do -juttuja vilahti myös kuvissa; muutama kerä lankaa odottaa neulomista ja Lundian hyllykokonaisuus kaipaa pientä siivousta - kuviin kun helposti rajautuu vain osa totuutta...

4 kommenttia :

 1. Ihanalta näyttää ja tuo napakettukin on upea. Kivaa pientä vaihtelua varmasti ja aina se pienikin muutos piristää kummasti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja kyllähän tätä verhoasiaa tässä oli jo ehditty tovi vatvoakin eli oli jo korkea aika tehdä päätöksiä tuon kankaan suhteen :)

   Poista
 2. Kiva kyllä tuo kettu verhona :) Musta verhot on tosi haastavia ostettavia, joten oon iloinen, ettei niitä edes saisi tähän asuntoon. Ois kuitenkin tullut tehtyä joku hutiostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eikö vaan! Mä tykästyin noihin väreihin kovasti, joten siitä se ajatus sitten lähti!

   Oon todennut, että Marimekolta kun hankin verhoihin kankaan, niin ei ainakaan tähän saakka ole mennyt vikaan ja lisäksi ostan aina sitä edullisempaa B-laadun kangasta niin hintakin on ihan kohtuullinen :) Mutta säästyy kyllä paljolta pähkäilyltä ja rahanmenoltakin jos ei verhoja tartte!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!