tiistai 16. syyskuuta 2014

Enkä tiennyt, kuinka myöhemmin kaipaisin hitaasti eteenpäin laahustavia päiviäHämmentävää on tämä äitiyslomalaisena olo.

Eilinen meni ihan kivasti. Piipahdin (eli matkasin toiselle puolelle pääkaupunkiseutua erinäisillä kulkuvälineillä) Marimekon tehtaanmyymälässä, jonka jälkeen riensin kaupunkiin tuhlaamaan hieman aikaa ennen lounastreffejä. Kotimatkalla ostin Arnoldsista donitsin, ihan vaan niinku ekan äitiyslomapäivän kunniaksi. Kotona olin ihan poikki ja oli pakko vetää päikkärit.

Tänään olin yhteen mennessä käynyt pari kertaa kaupassa ja koiran kanssa pidemmällä lenkillä, syönyt ja tehnyt opinnäytetyötä. Iltapäivä on mennyt vauvanvaatteita pestessä ja tylsyyksissäni päätin leipoa myös omenapiirakan. Ai niin, nukuin välissä myös lähes tunnin päiväunet ja äsken kävin kolmannen kerran kaupassa.

Tässähän tää menee. Reilut 5 viikkoa jäljellä.


2 kommenttia :

 1. Oo, teilläkin on elefantteja! Onko noi pussilakanat? Ja tietty kivan näköisiä vaatteita!

  Mulla meni tommonen eenerginen äitiysloma kyllä ohi. Ekalla viikolla oli miehen väitöstilaisuus, joka vei kaiken ajan, hermot sekä mehut niin, että toipumisessa kesti. Sen jälkeen en enää jaksanutkaan kuin yhden asian päivässä, joten ajankäyttöongelmia ei päässyt syntymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä killuu siniset elefantti-pussilakanat - meidän aikuisten siis :)

   Tiiätkö mullakin lopahti se puuhailuinto hyvin pitkälti tuon ekan viikon jälkeen eli onneks ehdin edes jotain saada aikaseks :D Tuo asia päivässä -linja kuulostaa sopivan rennolta, joten siihen voisin itsekin tämän loppuajan pyrkiä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!