torstai 14. elokuuta 2014

Pikkujuttuja pikkuihmiselle

Helteet hävisivät melkein heti kun arki vaihtui lomailuksi, mutta sepä ei ole minua juuri haitannut. Parempi vaan, nyt on ollut hyvin aikaa puuhailla sisällä eli istua koneen ääressä opparin parissa. Vähän kerrallaan on siinä sivussa saatu pieniä muutoksia aikaan myös makuuhuoneessa - tällä viikolla sinne alettiin nimittäin kokoamaan pikkuihmisen tavaroita.Maanantaina kävimme ostamassa Brion pinnasängyn, jonne pääsi säilytykseen tilanpuutteen vuoksi myös äitiyspakkaus. Vauva saakin todennäköisesti nukkua alkuun laatikossa, joka varmasti tuntuu turvallisemmalta kuin valtava pinnis. Seinälle, sängyn yläpuolelle, löytyi lopulta ihan täydelliset Metsänaapurit ja Yömetsä printit Muumurulta. Kehyksien ja paspartuurien avulla niistä tuli mielestäni ihan superhienot!

Tauluihin väreiltään just sopivien Happy lights -pallovalojen hankkimista mietin pitkään, mutta kun valot sitten yks kaks olivatkin Seita Shopissa tarjouksessa, ne oli pakko tilata. Eläinteema jatkuu hyllyllä, jossa tulokasta odottelevat rivissä maatuskaeläimet ja ihanasta lelukauppa Tingelingistä ostettu kettuaiheinen matkalaukku. Kettutyyny puolestaan löytyi Kodin1:stä.

Joitakin juttuja on vielä tekemättä ja hankkimatta, mutta onneksi mikään kiirekään ei ole. Itse asiassa kaiken tämänkin olisi oikein hyvin ehtinyt varmasti tekemään vielä äitiyslomallakin, mutta itse nyt ainakin olen aika malttamaton näiden juttujen suhteen, kuten varmaan aika moni muukin odottava äiti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!