keskiviikko 27. elokuuta 2014

Moi arki!Arki alkoi. Samalla myös sää muuttui syksyiseksi ja aamuihin näyttää taas kuuluvan herätyskellon ja ruuhkabussin lisäksi myös kuratassujen pesua sekä kaapista jalkaan kaivetut kumisaappaat.

Tykkään kuitenkin syksystä. Etenkin loppukesän helteiden jälkeen viileämpi ilma sekä pienet ja vähän suuremmatkaan sateet eivät juurikaan haittaa, vaan lähinnä piristävät! Pieni haikeus valtasi mielen kun kuljin Stockan näyteikkunan ohi ja tajusin, että kaikki ihanat syysvaatteet jäävät minulta tänä vuonna ostamatta... Onneksi tekisi kuitenkin jo mieli pitkästä aikaa kaivaa puikot sekä langat esiin ja neuloa ainakin uusi huivi, lapaset ja villasukkiakin - näihin tosin annan itselleni luvan vasta kun lopullinen versio opinnäytetyöstä on palautettu!

Syksy merkitsee minulle myös uuden alkua ja muutoksiakin, mihin varmaan on vaikutusta koulu- ja opiskeluajoilla. Tänä vuonna muutoksia onkin edessä useampia, mikä tekee tästä syksystä erityisen jännittävän.P.S. Kuvat ovat viime viikolta kun vielä lomailimme Forssassa ja mökillä. Puolukka-kuvaa katsoessa alkoi muuten tekemään mieli mitäs muutakaan kuin vispipuuroa. Sitä on siis ehkä pakko tehdä viikonloppuna!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!