sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kekkerit


Muumurulta tilaamieni printtien lisäksi ihastuin myös eläinaiheisiin postikortteihin ja niitä olikin samalla kliksuteltava yksi setti ostoskoriin. Synttärikorteillehan, etenkin kivoille sellaisille, tulee kyllä aina jossain vaiheessa käyttöä ja Kekkerit-kortti lähtikin eteenpäin jo eilen, kun kävimme juhlimassa kaverin 30-vuotissynttäreitä.

Sankarin leipomaa ihanaa marjoilla koristeltua kakkua saatiin kotiinviemisiksikin ja sillä herkuteltiin äsken, mutta aiemmin tänään käytiin myös ensimmäistä kertaa tsekkaamassa ravintolapäivän tarjonta Helsingin keskustassa. Okei, olen jäänyt paljosta paitsi kun en ole aiemmin tullut lähteneeksi, mutta tämän jälkeen menen varmasti uudelleen. Erityisesti mieleen jäi ehkä paras syömäni brownie, joka oli vielä kaikenlisäksi gluteeniton. Tuototkin menivät eläintensuojeluun, joten niitä olisi voinut hyvällä omallatunnolla syödä useammankin.

6 kommenttia :

 1. Oon täällä ja sun instagramissa ihaillut menemään noita Muumurun tuotoksia, kylläpä ne onkin söpöjä! En saanut kommentoitua viime postaukseesi, mutta ihanalta ne ja muutkin jutut näyttävät pikkuihmisen nurkkauksessa!

  Mä olen myös perso postikorteille, myös sisustustarkoituksessa, ja niitä onkin kertynyt ihan tarpeeksi seinän jos toisenkin tapetointiin. Suattaa silti olla, että noita Muumurun kortteja tarttuu joku päivä kerta kiellon päälle matkaan. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niitä kortteja on muutamat olla jemmassa koska sillon kun tartteis kivaa korttia jollekin, niin niitä saa sitten kaupoista ettimällä ettiä :) Meilläkin on hienoimmat päätyneet seinälle saakka! Tuolta Muumurulta löytyi kyllä noiden lisäks muitakin kivoja kortteja, että jos joskus tarviin varastoon täydennystä niin tiedän kyllä mistä hankin :)

   Poista
 2. Mulla on kanssa tapana ostaa kortteja myös silloin, kun niille ei ole käyttöä tiedossa. On tosiaan kätevää, ettei tarpeen iskiessä tarvii lainkaan välttämättä siirtyä kaupoille :)

  Ai niin, ihana maha tuossa instagram-kuvassa! Ai että :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lisätään vielä, että mulla on vähän sama vika myös lahjapaperien ja -narujen kanssa...

   Hihiii, joo maha alkaa olemaan muuten jo melkoinen! Ihan hyvä että tajusin sitten kuitenkin poistaa kaupasta vielä muutaman äitiysvaatteen...!

   Poista
 3. Mikä sun instagram on ? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!