perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vauvan oman nurkkauksen suunnittelua

Viime ajat ovat menneet melko väsyneissä merkeissä. Eikä ihme, maanantaina neuvolalääkäri totesi hemoglobiinini huitelevan jossakin viitearvojen alapuolella ja siitä asti olenkin napsinut purkista lisärautaa. Sen lisäksi olen nukkunut ihan rehellisiä päiväunia töiden jälkeen ja painellut vielä hyvissä ajoin sänkyyn sammumaan kuin kynttilä.

Tähän meillä on ollut hyvin aikaa, ollaan nimittäin oltu Laabanin kanssa loppuviikko kaksin talonvahteina. Kun on muutaman päivän yksin kotona koiran kanssa, on kummasti aikaa myös miettiä ja suunnitella eli lähinnä olen siis viimeiset 3 iltaa hereillä ollessani lorvinut netissä ja vertaillut eri sittereitä ja imetystyynyjä! Koska sormet kovasti syyhyäisivät makuuhuoneen ja oma nurkkaus vauvalle -operaationkin kimppuun, kokosin tuskaani lieventämään pienen kollaasin siitä, miltä se mahdollisesti voisi hyvinkin näyttää. Ilokseni huomasin poimivani mukaan myös oikeasti värikkäitäkin juttuja, mikä on ihan kiva piristys meidän asuntoon, jossa värejä toki käytetään, mutta melko hillitysti.
Mitään kovin ihmeellistä meidän pieneen makkariin ei sängyn lisäksi oikein mahdukaan, joten kaikki muu on lähinnä nostettava seinälle. Ikean edulliseen hyllyyn ajattelin kerätä muutamat kivoimmat lelut ja koristeet, mutta toki siihen uppoaa myös paljon muita tarvikkeita. Vaatteet säilötään todennäköisesti hyllyn alle siirrettäviin, tällä hetkellä yöpöytinä toimiviin, ikean laatikostoihin ja niiden päältä löytävät varmasti paikkansa omissa säilytyslaatikoissaan vaipat ja muut vauvanhoitotarvikkeet.

Studio Matryoshkan maatuskaeläimet läytyvät meiltä jo omasta takaa - ne ovat muisto pienen ekalta ulkomaan mahamatkalta Ruotsiin. Myös Elephant Party mobile on odotellut kaapissa keväästä saakka. Sängyn yläpuolelle mahtuisi hyvin lisäksi joku juliste tai taulu. Ihastuin hieman WWF:n hyväksi myytävään Be nice to the world -julisteeseen, mutta se voisi hyvin olla myös joku muukin.

Tuleva isoäiti on lupautunut ompelemaan sänkyyn Marimekon tehtaanmyymälästä ostetusta trikoosta pehmeät lakanat, mutta jostakin pitäisi keksiä sinne vielä kiva reunapehmuste. Joku nätti soiva lelu sopisi myös sängyn reunaan roikkumaan.Tuo tätä varten löytämäni kettu oli kyllä melko ihana, mutta näitäkin tuntuu löytyvän paljon erilaisia.

Katsotaan nyt miten suunnitelma tästä vielä elää. Aikaa onneksi vielä on, joten näitähän ehtii miettiä vielä moneen kertaan uusiksi :)

2 kommenttia :

 1. No niin, vihdoin kommentointia omalla koneella ja ajan kanssa! Nää vauvahommathan on edelleen kiinnostavia :) Meillä ei ole toistaiseksi minkäänlaista reunapehmustetta, jotenkin se ei tullut mieleenkään (plus mistä ihmeestä löytäisi jonkun ei-susiruman?) eikä sitä noin pienellä vauvalla ole kyllä vielä tarvittukaan. Kai me katotaan, alkaako se jossain vaiheessa tunkea käsiään tahi jalkojaan pinnojen väliin ja jos ei, jää ilman pehmustetta.

  Joku vauvan oma soppi makkarissa ois kyllä kiva. Meillä ei siihen ole oikein mahdollisuutta huoneen muodon takia, joten tuossahan tuo sänky kököttelee yksinään. Ostettiin kyllä kaverille syntymälahjaksi Hang it all (äidin pitkäaikainen haave, jesss!), joka kiinnitettiin hoitopöydän yläpuolelle, joten on tuolla nyt sentään jotain lapsellista myös seinällä. :)

  Noita maatuskaeläimiä ihailin jo silloin kun laitoit niistä ekan kuvan. Kiva, että nyt on valmistajakin tiedossa, ties vaikka eksyisivät joskus meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä olen niin helppo, että mulle voi näköjään myydä "tarpeellisena" lähes kaiken ja koska tota reunapehmustetta näkyy KAIKISSA vauvojen sängyissä, olen tietty ajatellut, että jokainen vastuuntuntoinen äippä sellaisen hankkii :D No totta tuo, että eihän se pötkylä varmaan sitä ihan pienenä tartte kun ei kovin taida liikkuakaan...ja niin, miksi niitä tosi kivannäkösiä ei tosiaan meinaa löytyä mistään (tämä koskee myös monia muita vauvatarvikkeita)?!

   Mua kanssa joku naulakko (tosin meille mahtuisi vaan joku ihan pikkuinen) kiehtoisi, jotta saisi kivoimmat vaatteet tai jotain muuta roikoteltavaa esille. Hang it all olis kyllä ihana ja jos joskus erillinen lastenhuone toteutuu, niin se on sinne varmaan kyllä saatava, koska olen itsekin sitä aina välillä ihaillut kun se on jossain vastaan tullut :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!