sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Saaristossa

Vaikka olen asunut Espoossa jo useamman vuoden, en ole koskaan vielä päässyt rantaa pidemmälle vaan tyytynyt ihmettelemään kaunista saaristoa rantaraitilta käsin. Tänään kun sisälläkin alkoi olla jo tukalan kuuma, eikä makoilu bikinit päällä rannalla oikein nyt tässä tilassa innosta, päätimme hurauttaa autolla Kivenlahteen ja hypätä reittivene M/s Tuulikin kyytiin.
Kolmen tunnin veneretken hinnaksi tuli 10 euroa per nenä (opiskelijat tästä vielä puoleen hintaan!) ja Espoon 165 saaresta tuli nähtyä jo melko monta. Voi kuulostaa pitkältä ajalta, mutta saaria ja niiden mökkejä sekä huviloita ihmetellessä aika kului yllättävän nopeasti!

Koska kesää on vielä jäljellä, suosittelen muillekin: menkää ihmeessä! Olkaa satamassa ajoissa, jotta saatte parhaat paikat ulkoa kannelta ja varatkaa mukaan ainakin juomaa, mutta myös pientä evästä. Aurinkorasvaa suosittelen myös. Itselle tuli kyllä ainakin fiilis, että uudestaan on päästävä! Tarkempaa tietoa reiteistä ja aikatauluista löytyy täältä.

2 kommenttia :

  1. No mutta kas, yksi ystävä sattuukin asumaan juuri Espoossa. Joskohan sitä ehtisi vielä tämän kesän puolella saaristokierroksellekin, hitusen jäi nimittäin houkuttamaan tämä kuvaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Kaikki menee aina jonnekin Suokkiin, mut on meillä Espoossakin kaikkee siistiä :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit!