torstai 24. heinäkuuta 2014

Muista hemmotella itseäsi

Raahasin viime viikonloppuna kotiin laatikollisen mansikoita, perkasin ja pakastin. Kävi kuulkaa ihan työstä! Paljon muuta ei näin helteillä ole jaksanut tehdäkään, paitsi eilen muistin itseäni ja kovia kokeneita jalkojani jalkahoidolla Helsinki Day Spassa. Voi että olikin ihanaa!

Money well spent - molemmissa tapauksissa. Välillä pitää muistaa hemmotella itseään, oli se sitten jalkahoito tai vaikka rasiallinen kesän mansikoita keskellä pimeintä talvea.

2 kommenttia :

 1. En oo lainkaan ehtinyt kommentoida täältä kotimaanlomalta käsin! Jalkahoito on ajankohtainen aihe myös meillä. Sovin juuri väitelleen kaverin kanssa, että ollaan todellakin ansaittu naisten oma hemmotteluhetki, joten jalkahoito on edessä heti pikimmiten, kunhan siirryn tästä taas tuonne keskemmälle Eurooppaa! En oo koskaan ollut, joten ootan aika täpinöissäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea! Siellä jalkahoitolassa just puhuttiin sen naisen kanssa, että jos käydään kerta kampaajallakin, niin miksei oikein koskaan missään muissa hoidoissa. Tämän jalkahoito-homman aijon ottaa kyllä ehottomasti tavaksi ainakin näin kesäaikaan! Kerta tai pari kesässä ei vie ketään konkkaan, mutta voi vitsi miten kiva omia varpaita on sen jälkeen aina tuijotella :D

   Ajattelinkin muuten, että olette varmaan lomalla kun on ollut hieman hiljasempaa :) Ihan mahtavat lomasäät teille kyllä sattui!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!